Sonic Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
12.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 469180
SEGA

Sonic Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Új izgalom. Klasszikus érzések. Kalandozz a Northstar misztikus szigetein ebben a vadonatúj, klasszikus 2D-s nagysebességű akcióplatformer Sonic játékában. Játssz Sonic, Tails, Knuckles és Amy Rose szerepében, és használd a vadonatúj smaragd erőket, hogy dinamikusan, új módokon mozogj és támadj! Menj át gyönyörű, soha nem látott környezeteken egyedül vagy akár 3 másik játékossal, és akadályozd meg Dr. Eggman, Tusk és egy titokzatos új ellenfél szándékait, akik a szigetek óriási vadállatait Badnikké alakítják, mielőtt túl késő lenne!

Fő tulajdonságok

  • A klasszikus új forgatása: Az ismert és kedvelt 2D Sonic nagysebességű oldalsó görgetésű akcióplatformer, amely teljes 3D-s grafikával, új képességekkel, vadonatúj környezettel és új játékmódokkal van újragondolva! Még soha nem játszottál így a klasszikus Sonic-kal!

  • Játssz kedvenc karakteredként: Válassz Sonic, Tails, Knuckles és Amy Rose közül, és használjd az egyedi képességeiket, hogy átjuss a Northstar szigeteken, miközben versenyeztek, hogy legyőzzétek Dr. Eggmant, aki összeállt a régi ellenséggel, Fanggal.

  • Használd ki a Káosz Smaragd erejét: Sokasodj, ússz vízeséseken, válts alakot és még sok mást a Káosz Smaragd erejével!

  • Több barát, több szórakozás: A Sonic játékban először játszd le a teljes kampányt akár 3 másik játékossal, 4 fős helyi együttműködéssel.

Trailer


Értékelések Sonic Superstars [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.