Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Bruttó ár
20.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 369544
SONY

Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a meghajtó megvásárolt, 100% -ban működőképes és tesztelt nagyon megkímélt állapotban szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játék forradalma a kezedben
Ragadd meg a játékirányítás új generációját a vezeték nélküli DualShock 4 kontroller képében, ami új, a pontosságra kihegyezett designnal érkezik.

Az eddigi legjobb design
Oszd meg a legjobb pillanataidat a játékból a "Share" gomb által. Szintén egyszerűen megoszthatod a videóidat, a játékból a képeidet egyenesen a PS4 rendszeren. Szintén lehetőséged van elő közvetítést indítani. Mindezt ráadásul az elindított játék megszakítása nélkül. A hátsó gombok és az analóg karok ebben az új verzióban robosztusabb hatásúak és ellenállóbbak is.

Még jobb ellenőrzést élvezhetsz a játék felett a beépített érintőkijelző által, ami most egyedi fényreakciót jelenít meg, ami extra dimenzióval egészíti ki a játékot. A fényes csík az akcióktól függően különböző színekkel világít ki.

A kontroller beépített érzékeny gyorsulásmérővel és giroszkóppal is rendelkezik, amik rögzítik a kontroller mozgását. A DualShock 4 kontroller bármilyen USB porton keresztül tölthető.

A kontroller rendelkezik beépített hangszóróval is, ami még élethűbbé teszi a játékélményt. A beépített 3,5 mm jack csatlakozónak hála egyszerűen csatlakoztatható fejhallgató is, ami kizárja a külvilágot.


Értékelések Sony DualShock 4 Wireless Controller v2, jet black - BAZÁR (használt termék , 12 hónap garancia)

Nincs vélemény a termékről.