Sony PlayStation 4 500GB, jet fekete

Bruttó ár
134.090 Ft
Nettó ár: 105.583 Ft
 
Termék kódja: 315212
SONY
Szeretél megtakarítani 82.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 51.490 Ft-ért

Tippjeink

Sony PlayStation 4 500GB, jet fekete [CUH-1004A]

315212


Az újgenerációs konzol, amely minden erejével egy dologra összpontosít - a játékra. A sztratoszferikus teljesítményen kívül, mely nyolcmagos processzort foglal magába, 8 GB GDDR5 memóriát, nagy teljesítményű grafikus chipet is tartalmaz.

Érkezik a játékkonzolok új generációja.

A PlayStation 4 konzolra érkező játékokkal bárhol, bármikor és bármilyen módon játszhatja a világ legjobb fejlesztői által speciálisan beállított rendszernek köszönhetően. A digitális verzióknak köszönhetőem már a PlayStation Store üzletből való letöltéskor játszhat, és aktualizálhatja PlayStation 4 konzolját, amikor az ki van kapcsolva. Onnan folytathat bármely elmentett játékot, ahol azt befejezte. A PlayStation 4 konzol suspend módja megkíméli Önt a beolvasásra való várakozástól és lehetővé teszi egyetlen gombnyomással a csatlakozást. Továbbá a Gaikai technológia lehetővé teszi bármely játék részének kipróbálását.

Nézze meg, mit csinálnak éppen barátai, jelenítsen meg játékokat, tévéműsorokat, filmeket, zenéket a kijelzőjén, melyeket az újonnan tervezett PlayStation 4 menüje speciálisan Önnek kínál fel. Amennyiben a játék során bárhol megakadna, barátai az Ustream segítségével csatlakozhatnak, hogy segítsenek Önnek, vagy tanácsot adjanak. Az Ön által kedvelt PlayStation 4 játékokat a PlayStation Vitán WiFi segítségével a Remote Play-n keresztül is játszhatja.

Játék során egész sor alkalmazást használhat, mint pl. a böngésző. A PlayStation App új alkalmazás okostelefonját második képernyővé varázsolja, pl. térképek megjelenítésére, vagy ellenőrizheti, hogy barátai ugyanazon játékszakaszt hogy oldották meg. A PlayStation 4 a játékosok élményvilágát köti össze, melyet a PlayStation Network és a konzol kínál fel.

A PlayStation 4 az alapoktól úgy lett megtervezve, hogy a játékos számára a legjobb játékokat és a magával ragadó élményt biztosítsa. Mindezt azzal éri el, hogy a játékfejlesztőknek lehetővé teszi a kreativitásuk fejlesztését, és a rendszer által a határaik bővítését, mely speciálisan az ő szükségleteik szerint vannak beállítva.

A szociális interakció a PlayStation 4 élmény központja, ezért a hardver architektúrába új funkciók épültek bele. A PlayStation 4 dedikált, folyamatosan bekapcsolt kompressziós és dekompressziós videó rendszereket kínál fel Önnek, mely lehetővé teszi a játék problémamentes rögzítését. A történelemben először megoszthatja győzelmeit, a vezérlő "Share" gomb segítségével, kiválaszthat, ill. kijelölhet a játékidőből bizonyos perceket és visszatérhet a játszáshoz. A videó a játék ideje alatt kerül rögzítésre. A felvételek és a videók közzététele a Facebookon, és egyéb más szociális hálózatokon is lehetséges.

A PlayStation 4 az Ön és a játéktartalom közti időintervallumot lényegesen lecsökkenti. A PlayStation 4 alvó móddal is rendelkezik, mely a rendszernek a játék folyamata alatt alacsony fogyasztást biztosít. Az az idő, mely a konzol elindulására és az elmentett játék betöltésére volt szükséges, már a múlté. A PlayStation 4 konzollal elég a csatlakoztatás gombra kattintani, és azonnal játékban van, ugyanott ahol azt befejezte. Ezen kívül egy egész sor alkalmazást indíthat el a játék során, az internetes böngészőt is beleértve. A konzol lehetővé teszi játékok letöltését is, vagy azok háttérben, vagy akár stand-by módban történő aktualizálását.

Az újonnan tervezett PlayStation 4 menüjében megtekintheti barátai játékinformációit, megjelenítheti barátai játékat, információt szerezhet az ajánlott tartalomról, beleértve a játékokat, tévéműsorokat és filmeket is. A PlayStation 4 hosszútávú célja a digitális címek letöltési idejének nullára való lerövidítése. Amennyiben a konzol eleget tud Önről az Ön által megvásárolni kívánt következő játék predikciójára, a játék hamarabb letöltődhet és elkészülhet, mint ahogy Ön a "megvásárolni" gombot megnyomná. A PlayStation 4 segítségével olyan élménnyel gazdagodik, hogy igyekszik megfelelni az ön szükségleteinek.

A Remote Play funkció a PlayStation Vita konzol egy egész sor potencionáljához teszi hozzáférési lehetőséget, melynek köszönhetően tökéletes hordozhatő készülékké válik. A PlayStation Vita konzollal a Wi-Fi helyi hálózatának hozzáférési pontjai által a PlayStation 4 számára készült játékokkal a gyönyörű 5" kijelzőn gondmentesen játszat.
Hosszabbítsa meg játékidejét a játszás elkezdésével akár a játék letöltődési ideje alatt. A PlayGo funkcióval rendelkező játék megvásárlásakor, a PlayStation 4 a játék egy részét letölti, hogy Ön elkezdhessen játszani, míg a többit a háttérben a játék folyamata alatt tölti le.
Cseteljen barátaival, kövesse figyelemmel videóikat, a mobilok és tabletek számára készült PlayStation App segítségével adjon nekik tanácsokat.

  • CPU: x86 64bit AMD Jaguar, 8 magos
  • GPU: 1.84 TFlops, AMD új generációs Radeon alapú grafikus motorral
  • Memória: 8GB GDDR5
  • Audio kimenet: AV kimenet, HDMI, Analóg - AV, digitális (optikai) kimenet
  • Merevlemez: 500 GB
  • Bemenet / Kimenet: I / O Super-Speed USB (USB 3.0), AUX
  • Vezérlő: vezeték nélküli DualShock 4 (Bluetooth)
  • Mechanika: BD 6x, DVD 8x (csak olvasásra)
  • Kommunikáció: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 100BASE-T), IEEE 201.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)

Csomag tartalma:
  • PlayStation 4 konzol.
  • Vezeték nélküli Dualshock 4 vezérlő.
  • Monofón fülhallgató.
  • AC hálózati kábel.
  • HDMI kábel.
  • USB kábel.


Értékelések Sony PlayStation 4 500GB, jet fekete

Nincs vélemény a termékről.