Sony PlayStation 4 (Ultimate Player 1TB Kiadás)

Bruttó ár
128.290 Ft
Nettó ár: 101.016 Ft
 
Termék kódja: 312521
SONY
Szeretél megtakarítani 67.700 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 60.590 Ft-ért

Tippjeink

Sony PlayStation 4 (Ultimate Player 1TB Kiadás) [CUH-1216B-B01]


Az újgenerációs konzol minden erejével a játékra összpontosít. A sztratoszferikus teljesítményen kívül, mely 8 magos processzort, 8 GB GDDR5 memóriát és nagy teljestményű grafikai chipet jelent, melyeket a fejlesztő csapatok a Sony számára gyártottak, s melyeknek köszönhetően az exkluzív játékok szó szerint a kritikusok ranglétráját szétzúzzák.
Érkezik egy újgenerációs játék konzol.

A PlayStation 4-re érkező játákokat a speciális rendszernek köszönhetően bárhol és bármikor játszhatja. A digitális verziónak köszönhetően a PlayStation Store-ról való letöltés ideje alatt aktualizálhatja konzolját, akár kikapcsolt állapotban is. Azonnal folytathatja a játszást bármely elmentett játék során, attól a pillanattól, ahol azt abbahagyta. A PlayStation 4 konzol suspend módja lehetővé teszi egy gombnyomással a folytatást, minden betöltési folyamat nélkül. A Gaikai technológia pedig bármely játék részleteinek kipróbálását lehetővé teszi, amely felkeltette a PlayStation Store üzletben az Ön érdeklődését.

Nézzen körül, mit csinálnak a barátai és jelenítsen meg játékokat, filmeket és zenéket, melyet kifejezetten Önnek ajánlanak az újonnan tervezett PlayStation 4 menüben. Ha a játékban valahol megakadna, barátai csatlakozhatnak, hogy segítsenek Önnek, vagy az Ustreamnak köszönhetően tanácsot adhatnak valós időben. A Remote Playnak köszönhetően kedvenc játékait a PlayStation Vitán Wi-Fi által is játszhatja.

A játék alatt egy egész sor alkalmazást használhat, mint pl. a böngészőt. A PlayStation App új alkalmazásnak köszönhetően okostelefonja második képernyőként is funkcionálhat, pl.térkép megjelenítéskor, ellenőrizheti, hogy az adott játék ugyanazon részét hogyan oldották meg ismerősei.

A PlayStation 4 az alapoktól úgy tervezett, hogy a legjobb játékok leginkább magával ragadó élményét hozza. Mindez annak köszönhető, hogy lehetővé teszi a fejlesztőknek a kreativitásuk fejlesztését, és emelni a játékhatárt annak a rendszernek a segítségével, amely speciálisan az ő szükségeikre lett kifejlesztve.

A közösségi interakció a PlayStation 4 élmény központja, ezért a hardver architektúrájába új funkciókat építettek bele. A PlayStation 4 dedikált, állandóan bekapcsolt videó kompresszió és dekompresszió funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a játék probléma mentes feljátszását. A játék történetében először oszthatja meg győzelmét egyszerűen a "Share" gomb vezérlőn való megnyomásával, válassza ki az időt, térjen vissza arra az időre. A videó a játékfolyamat alatt rögzül. A megosztás a közösségi hálózatokon lehetséges, mint pl. a Facebook.

A PlayStation 4 csökkenti az Ön és a játéktartalom közti időintervallumot. A PlayStation 4 "alvó üzemmóddal" is rendelkezik, amely a játék megőrzését alacsony fogyasztású rendszer által tartja fenn. A egykor szükséges idő a konzol elindtásához már a múltté. A PlayStation 4 konzol csatlakozó gomb megnyomása után, máris ott folytathatja a játékot, ahol azt abbahagyta. Ezen kívül a játék folyamata alatt egy sor alkalmazást is elindíthat, a böngészővel egyetemben. A PlayStation 4 hosszútávú terve a digitális címek letöltési idejének nullára való lerövidítése. Ha a konzol elég információval rendelkezik az Ön által megvásárolni tervezett játékról, akkor a játék rövidebb idő alatt letöltődik és készen áll a játszásra, ha rákattint a "vásárlás" gombra. A PlayStation 4 használatával gazdag élményben lesz része.

  • A Remote Play funkció lehetővé teszi a PlayStation Vita hozzáférhetőségét, mely által egy tökéletesen hordozható készülékké válik. A PlayStation Vita koznollal probléma nélkül játszat PlayStation 4 játékokat is az 5" kijelzőn Wi-Fi hozzáférési pontok segítségével.
  • Hosszabbitsa meg a játékidőt már a letöltési folyamat alatt. Amennyiben megvásárolja a játékot, amely PlayGo funkciót is tartalmaz, a PlayStation 4 konzol először a játék csupán egy részét tölti le, hogy el tudja kezdeni a játékot, a játék többi részét a játék folyamata alatt a héttérben tölti, míg Ön játszik.
  • Chateljen barátaival, figyelje videóikat, adjon nekik tanácsot PlayStation App segítségével mobilkészülékek és tabletek számára.


  • CPU: x86 64bit AMD Jaguar, 8 magos
  • GPU: 1,84 TFlops, AMD következő generációs Radeon
  • Memória: 8GB GDDRS
  • Audio kimenet: AV, HDMI, Analóg-AV, digitális kimenet (optikai).
  • Merevlemez: 1 TB
  • Bemenet / kimenet: / / O, Super-Speed USB (USB 3.0), AUX
  • Vezérlő: vezeték nélküli DualShock 4 (Bluetooth)
  • BD / DVD meghajtó (csak olvasó): BD 6x, DVD 8x
  • Hálózat: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)


A csomag tartalma:
  • PlayStation 4 konzol.
  • Dualshock 4 vezeték nélküli vezérlő.
  • Mono headset.
  • AC tápkábel.
  • HDMI kábel.
  • USB kábel.



Értékelések Sony PlayStation 4 (Ultimate Player 1TB Kiadás)

Nincs vélemény a termékről.