SoulCalibur 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ SoulCalibur 4 - PS3
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 35762
BandaiEN szinkron

SoulCalibur 4 [XBOX 360]

A Soul Calibur IV Xbox 360 változata egy exkluzív karakterrel érkezik a lemezen: Ő Yoda, a Csillagok Háborúja filmek Jedi-mester sztárja, aki fénykarddal küzd a játék többi szerelője ellen.


  • A sokak által minden idők egyik legjobb 3D-s verekedős játékának tartott Soul Calibur negyedik epizódja végre Xbox 360-ra is elérkezett. Az egy az egy elleni verekedős programok nagykönyvébe örökre bevésődött széria legújabb darabja exkluzív karakterrel és néhány meglepetéssel is szolgál a rajongók számára.

  • A választható játékmódok már többnyire ismertek. A Story módban a kiválasztott karakter történetét játszhatod le, több jelenettel és kommentárral, amíg eljutsz a főellenségig. Az Arcade mód a játéktermi eredet felelevenítése, egymás után következő ellenfeleket kell sorban legyőzni, majd a végén a játék értékeli a teljesítményt. Ha valaki most ismerkedne a játékkal, vagy csak szeretné jobban megismerni az egyes szereplők képességeit, mozgásait, lehetőségeit, az mindent megtalál a kiterjedt Training módban, ahol beállítható ellenfél ellen lehet próbálkozni, előhozni a különböző speciális mozgásokat, és gyakorolni az akciókat. A játék során megnyílnak különböző extrák, rajzok, stb., ezeket a Museum módban lehet megtekinteni.

  • Újdonság a Soul Calibur IV-ben a Tower of Lost Souls (Elveszett lelkek tornya) játékmód. Ebben egy saját magad által készített karakterrel haladhatsz szintről szintre, akár lefelé, akár felfelé, és minden szinten újfajta kihívás vár. Különböző ellenfelekkel kell küzdeni, akár egymás után többel is, többféle körülmény közepette, amelyek többnyire nehezítik a helytállást. Ahogy haladsz előre, egyre több felszerelés, ruha és sok más nyílik meg karaktered számára, amikkel egyedibbé teheted.

  • A játék karakterkészítő része nagyon részletes. Az alap harcstílust a már rendelkezésre álló főszereplők közül kell kiválasztani, de a figura kinézete, ruházata abszolút szabadon állítható. Olyannyira, hogy akár más játékok szereplőire hasonlító főhőst is kreálhatsz magadnak, mindennek csak a fantáziád szab határt. Az Elveszett Lelkek Tornya mód nagyon hosszú és komoly kihívást jelent, így a sorozat kedvelői sokáig leköthetik magukat vele.

  • Értékelések SoulCalibur 4

    Nincs vélemény a termékről.