Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 6 ismertető)

Talált Oldalak:   1  



Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Ferencz Bálint 4 az 5 csillagból!2011.02.13.
Egy kicsit én is csalódtam a fülesnek a perifériáiban. Elõtte sennheiser, és steelseries füleseket használtam ezek után a mondhatni kitûnõ, jó hangzású fülesek után, kicsi nekem ezek a hangok, olyan semlegessé váltak. Nem adtak nekem gazdagságot a játékba, élményt a játékhangokkal kapcsolatba. De pár hét elteltével megszoktam a hangokat, tudtam tájékozódni. A kényelem, az már egy másik szemszögbõl tudtam értékelni. Kitûnõ volt a kényelem, hatalmas fülpárnái nem nyomták a fejemet több óra használata után. Fejpántja is jó béléssel lett kialakítva, és ennek eredményeképpen, nem nyomtam a fejemet. Ezt egy pillanat alatt megtudtam szokni. Itt nem beszélhetünk hangszigetelésrõl, mivel mondhatni nem szigetel semmit. Amikor a mikrofont használatba vettem, semmiféle problémát nem tapasztaltam, teamspeaken, ventrilon tökéletesen hallottak. Nem zúgott, recseget, szakadt meg a jel. De engem zavart a nagy cölöp végû mikrofon fej. Összegezve, akinek jobb minõségû fejhallgatója volt, gondolok itt steelseries, sennheiser stb stb fülesre, annak elsõre nagyon furcsa hangzással fog találkozni, de mint mondtam meglehet szokni. Kényelmes, jó kialakítással van felruházva. Mikrofonja a Nagy végû mikrofon fejet leszámítva, nem volt gond vele.
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Molnár Mónika 5 az 5 csillagból!2010.12.29.
Kedves Super Gamer csapat! Karácsony elõtt pár nappal rendeltem néhány PS3 kiegészítõt, játékot. Nem volt minden termék készleten, Önök mégis beszerezték. Karácsony elõtt 3 nappal már a kezemben voltak a megrendelt termékek. Köszönöm szépen! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt! Sikeres új évet kívánok!
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Badenczki Judit 5 az 5 csillagból!2010.12.22.
A megrendelt játék megérkezett. Idõben ahogy ígérték. Szupergyorsan! :) Nagyon szépen köszönöm. Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Nagyhegyesi Márk 5 az 5 csillagból!2010.12.15.
nagyon jó. ezen az áron, nincs jobb nála. csak ajánlani tudom :D
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Horváth Richárd 5 az 5 csillagból!2010.04.13.
Mai napon érkezett meg a csodaföles :x Kiváló hangzás, tökéletes mikrofon, elérhetõ áron Csak ajánlani tudom :d
Speed-Link Medusa NX Stereo Gaming Headset írta Tóth Dávid 4 az 5 csillagból!2009.08.15.
Nemrég vettem egy ilyen fülest,és nem bántam meg a vételt. Kényelmes,szépen muzsikál.Ilyen árért azt hiszem remek vétel volt. csak ajánlani tudom:)
Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 6 ismertető)
Talált Oldalak:   1