Spider-Man 3 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 234736
Activision

Spider-Man 3 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A szuperhősök között Pókember az egyik legnépszerűbb, akár a képregényeket, a mozifilmeket vagy a videojátékokat nézzük. A Spider-Man 3 játék többé-kevésbé az azonos című film történetét követi, de vannak benne extra ellenfelek és pályák. Peter Parker végre jól érezné magát a bőrében. Mary Jane Watson a barátnője, New York pedig imádja Pókembert. Minden rendben is megy egészen addig, amíg újra sötét felhők kezdenek gyülekezni a falmászó hős feje felett.

Egy szökött rab, Flint Marko véletlenül beleesik egy részecskegyorsítóba, ezáltal átváltozik Homokemberré. Eddie Brock, egy újdonsült fotós és lelkes törtető folyamatosan próbálja kitúrni Parker-t az állásából. Ráadásul a városban is újabb bűnbandák jelennek meg, akik nem kevés feladatot adnak a szuperhősnek, és még a világűrből is érkezik egy különleges lény... Mindennek a tetejébe Harry Osborn átalakul az Új Manóvá, ezáltal Pókembernek igencsak megszaporodnak a teendői.

A Spider-Man 3 egy egész városrészt, Manhattan-t tartalmazza. Ez a hatalmas méretű terület szabadon bejárható, 32 kilométernyi csatorna- és metróhálózatot is tartalmaz. Ebben a nagyvárosban lehet és kell felvenni az egyes küldetéseket, mellékszálakat és extra feladatokat lehet teljesíteni. A játék az elődeihez képest egy teljesen újraírt, új harcrendszert kapott, sokkal több mozdulattal, lehetőséggel. A harcrendszer megváltozik, amikor Pókember felveszi az új, fekete ruháját. Ebben az öltözékben a főhős sokkal erősebb, aggresszívabb mozgásokra képes.

További újítás, hogy a játékban minden jelenet játszható, még azok is, amiket elsőre inkább átvezető animációnak láttat a program. A történet során nemcsak a sima és a fekete Pókembert irányíthatod, de később megnyílik az Új Manó és a civil Peter Parker is. Minijátékok erejéig lehet irányítani a Skorpiót is.

Értékelések Spider-Man 3 [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.