Spider-Man: Friend or Foe Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Spider-Man: Friend or Foe - PC DVD
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 28151
ActivisionEN szinkron

Spider-Man: Friend or Foe [XBOX 360]

Pókember visszatér, ezúttal egy nagyon különleges akciójátékban. A játék egy új csavarral bővíti a lehetőségeket, mégpedig azzal, hogy a szuperhős ellenfelei, ha legyőzi őket, akkor a barátaivá, segítőivé válnak, így egyre népesebb csapattal küzdhet a rosszfiúk ellen. A játék a képregényekre alapoz inkább, mint a filmekre. A történet szerint Pókember éppen csak megmenekül számos ellenségének hálójából, köszönhetően az Új Manó segítségének. A szuperhős ellenfeleit pedig elragadja egy különös, idegen energia. Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. embere elmondja Pókembernek, hogy a Venom-ot létrehozó idegen szimbióta nem az egyetlen volt, ami a Földre érkezett. Pókembernek meg kell találnia a többi meteort is.

Igen ám, de egy minden eddiginél veszélyesebb idegen gonosz átvette Pókember ellenségeinek irányítását, és ellene küldi őket. Pókember feladata, hogy egyiket a másik után felszabadítsa, ezért azok megígérik neki, hogy segítenek megkeresni és legyőzni a főgonoszt. Később kiderül, hogy ez a gonosz nem más, mint Mysterio, aki különleges hadseregével át akarja venni a világ irányítását, és ehhez a meteorokra is szüksége van. A fenyegetés ismeretében Pókember és egyre növekvő csapata elindul, hogy leszámoljon a gonosszal.

A megmenthető karakterek között olyanok vannak, mint Octopus doktor, a Homokember, a Zöld Manó, de a behozható karakterek között van még a Fekete Macska, a Skorpió, Vasököl, Rhino, Penge, és még sokan mások. Egy igazi szuperhős csapat indul tehát az idegen hadsereg ellen. A játék alapja egy hagyományos verekedős akciójáték, amelyben minden karakternek megvannak a saját egyedi képességei, amelyeket sokszor használni is kell a továbbjutáshoz.

A játékot akár két játékos is végigviheti ko-operatív módban. Ilyenkor az első játékos Pókembert irányítja, míg a második az egyik segítőjét. Ketten együtt még szórakoztatóbb elintézni a rosszakat. Az egyes karaktereknek a játék során új ruhák és öltözékek nyílnak meg. Később bármelyik pályára vissza lehet menni, irányítani lehet akár a fekete ruhás Pókembert is, és bármelyik segítő választható társnak.

A helyszínek között nemcsak New York szerepel, de olyanok is, mint például Tokyo, Egyiptom vagy Nepál. Igazi képregényszerű, világkörüli kaland ez kedvenc szuperhőseiddel.

Értékelések Spider-Man: Friend or Foe

Nincs vélemény a termékről.