Split/Second: Velocity Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Split/Second: Velocity - PC DVDSplit/Second: Velocity - XBOX 360
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 39724
DisneyEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Split/Second: Velocity [PS3]



Adrenalinban gazdag versenyek egy reality show keretein belül. Fő cél a nézőközönség szórakoztatása. Maga a város, a kulisszák a verseny kedvéért, „méretre” készültek. Egy szabály érvényes: nincs szabály. Minél destruktívabb vagy, annál jobb.

A vezetésért, a driftekért, az ugratásokért és az akadályok elkerüléséért az energia szinted növekedése a jutalmad. Ennek két része van. A kék megmutatja, hogy a pályán eseményt lehet indítani, mert elegendő hozzá az energiád. De kinek van kedve várni a rendkívüli alkalomra? A kéket úgy kell hagyni és kivárni, míg a mutató pirosba megy át. Ez annak a jele, hogy valami gigantikus van készülőben, ami megváltoztatja a pályát, és rövidítéseket hoz létre.

Nem csak az ellenfelekkel kell ütköznöd, hanem a robbanótölteteket eltalálva fel kell azokat robbantani, és ezzel kell befolyásolni a verseny dinamikáját. Érdemes azonban taktikusan robbantani, megfelelő időzítéssel, ezzel is akadályozva az ellenfeleket vagy teljesen új nyomvonalat hozni létre. Úgyis ez a legjobb módja a versenyek megnyerésének.




Értékelések Split/Second: Velocity

Nincs vélemény a termékről.