EA SPORTS WRC [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.390 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 469516
Electronic

EA SPORTS WRC [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Építse meg álmai autóját az EA SPORTS WRC eddigi legnagyobb rally játékában. Íme a FIA World Rally Championship új hivatalos videojátéka, melyet a díjnyertes DiRT Rally széria mögött álló csapat fejlesztett ki. Tervezze meg és vezesse álmai rallyautóját a debütáló Builder módban, fejezze be és hódítsa meg a legutóbbi versenyeket a legizgalmasabb valós pillanatokkal és nosztalgikus emlékekkel a Moments módban, vagy szelídítse meg az elemeket sárban, hóban és aszfalton a tökéletes vezetés érdekében.

Fő tulajdonságok

  • KÉSZÍTS SAJÁT AUTÓT
    Tervezze meg és vezesse álmai rallyautóját a debütáló Builder móddal.

  • ÍRJA ÚJRA AZ ÚJSÁG CÍMSZÁMÁT
    Versenyezzen és győzze le a közelmúlt eseményeit Moments módban, idézzen fel figyelemre méltó pillanatokat a való világból, és emlékezzen nosztalgikusan.

  • DINAMIKUS VEZÉRLŐRENDSZER
    A Codemasters stúdió több felületen is továbbfejlesztette híres vezérlési modelljét a WRC számára. Szabja személyre készségszintjének megfelelően, és próbálja ki folyamatosan romló felületeken!

  • LENYŰGÖZŐ ÉLMÉNY
    Élvezze az örömteli pillanatakat, miközben az elemekkel küzd a sárban, a hóban és az aszfalton, a tökéletes vezetésért.

  • HITELESSÉG
    Vezessen WRC, WRC2 és Junior WRC autókat a 2023-as szezon pilótáival, csapataival és matricáival, több mint 25 éves ralijáték-örökségből merítve.

  • UTAZÁS A WRC TÖRTÉNETÉN KERESZTÜL
    Üljön az epikus WRC-autók volánja mögé, és utazzon át a rally történetén keresztül 70 autentikusan újraalkotott veterán járművel.

  • A VILÁG KÖRÜL
    Harcoljon 17 jelenlegi és korábbi WRC versenyhelyszínen Monte Carlótól és Portugáliától Kenyáig és Japánig több mint 200 szakaszon a megjelenés napján.

  • A TELJES ÉLMÉNY
    Karrier, bajnokság, időfutam, platformok közötti többjátékos mód, rally rendszeresség, részletes matricaszerkesztő és még sok más.

  • EA SPORTS WRC – Rally Pass – 1. szezon ingyen
    Szerezzen játékon belüli XP-t, hogy feloldjon egy sor elemet a pilóta testreszabásához, valamint az új matricaszerkesztőben használható skineket.

  • EA SPORTS WRC – VIP Rally Pass – 1. szezon
    Emelje magasabb szintre Rally Pass-ját az idei szezon VIP-bérletével! VIP Rally Pass előfizetéssel további 3 bukósisakot, 3 versenyruhát, 3 kesztyűkészletet, 3 sapkát és 3 matricát kaphat a Ford Puma Rally1 HYBRID, Hyundai i20 N Rally1 HYBRID és Toyota GR Yaris Rally1 HYBRID modellekhez.

  • EA RACENET KLUBBOK
    Az EA Racenet egy olyan kiegészítő funkció, amellyel a WRC-játékosok kapcsolódhatnak, összehasonlíthatják és javíthatják játékélményeiket az interneten vagy mobileszközökön (iOS és Android) keresztül. WRC klubok létrehozása, összekapcsolása, kezelése és működtetése, valamint közösségi bajnokságokon és eseményekbe csoportosított szakaszokon való részvétel, ahol a leggyorsabbak kapnak pontot.

Trailer


Értékelések EA SPORTS WRC [XBOX Series X] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.