Star Trek Prodigy: Supernova Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Star Trek Prodigy: Supernova - PS4Star Trek Prodigy: Supernova - PS5Star Trek Prodigy: Supernova - NSW
Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
Termék kódja: 449473
OutrightEN szinkron

Star Trek Prodigy: Supernova [Xbox Series X|S]

Miután a Protostar furcsa adatokat gyűjt le egy haldokló csillagról, Dal R'Elnek és Gwyndalának versenyt kell futnia az idővel, hogy megmentsék barátaikat, hajójukat, új idegen fajokat és az egész bolygórendszert, mielőtt egy szupernóva mindet elpusztítja!

A játékról:

Egyedülálló képességeiket felhasználva zseniális rejtvények leküzdésére, ellenséges környezetek túlélésére és halálos robothadseregekkel való harcra kell készülnie Dalnak és Gwynnek, és meg kell menteniük elfogott legénységüket, Jankom Pogot, Rok-Tahk-ot, Zero-t és Murfot. De hamarosan felfedeznek egy halálos új ellenséget, akit semmi sem gátol, hogy elpusztítsa a protocsillagot és magát a történelem menetét megváltoztassa!

A Star Trek: Prodigy hat idegen tinédzser intergalaktikus kalandját követi nyomon, amint megpróbálnak megszökni kegyetlen rabszolga múltjuk elől, és a csillagok felé tekintenek remény és üdvösség után a Föderáció elhagyott csillaghajóján.

Fő tulajdonságok

  • CSATLAKOZZ A CSILLAGFLOTTÁHOZ
    Játssz Dal R'El és Gwyndala szerepében, és mentsd meg szétszóródott legénységüket! Játssz egyedül vagy 2 fős kooperációban ebben az izgalmas akció-kalandban!
  • MENJ BÁTRAN
    Fedezd fel Orisi, Mirios és Taresse idegen világait, mindegyiket saját ellenséges környezetével, rejtvényeivel, kihívásaival és titkaival!
  • ELSŐ TALÁLKOZÁS
    Lépj kapcsolatba először egy új idegen fajjal, tudj meg többet történelmükről és fedezd fel titkaikat!
  • SZAND TESTRE A PROTOSTART
    Gyűjts ikonikus Star Trek csecsebecséket, és használd őket a Protostar testreszabásához!

Trailer


Értékelések Star Trek Prodigy: Supernova

Nincs vélemény a termékről.