Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 & Mysteries of the Sith PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 27521
LucasEN szinkron

Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 & Mysteries of the Sith [PC CD]



A csomag tartalmazza a Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 alapjátékot és a Star Wars Jedi Knight Dark Forces 2: Mysteries of the Sith datadiscet


Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2
A Jedi Knight Dark Forces 2 ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött, de több funkcióval, nagyobb tűzerővel káprázatosabb 3D grafikával. Kyle Katarn bőrében meg kell szerezned a fénykardot és meg kell tanulnod használni az Erőt, hogy valódi Jedi lovaggá válhass. Régi (Greed, Bossk, stormtrooperek) és új ellenségek egyaránt meg fognak jelenni, az újakat a sötét Jedi lovagok képviselik, akik az ősi temetkezési hely erejét akarják felhasználni a legyőzhetetlen gonosz elszabadítására. Ám a több, mint 10 fegyverből álló arzenálod és az Erő 12 felhasználási módja nem elhanyagolható ellenfélként szerepeltet a játékban. Játssz a jó vagy a rossz oldalon.

Star Wars Jedi Knight Dark Forces 2: Mysteries of the Sith
Öt év telt el azóta, hogy Kyle legyőzte a hét gonosz Jedi lovagot. Az Imperium inváziója a Rebelek táborához közelít, megszakítva ezzel Mara Jade, a fiatal, bátor Jedi lovag Kyle általi kiképzését.

Mara Jade először a Star Wars: Heir to the Empire című regényben jelent meg. Keveri a múltbéli csempész élményeit és amellett Jedi tanonc. Négy új fegyverrel és az Erő uralásának öt új módjával Marának kell bebiztosítania az ellátást, amire az Új köztársaságnak szüksége van, amíg Kyle kutat, azt remélve, hogy megtalálja az ősi Sith kolostorban elrejtett titkos kincseket.

Megmentheti az Új köztársaság legbátrabb Jedije a Rebelek táborát? Képes Ka’Pa Huttal tárgyalni és elkergetni az ellenséges seregeket? A Sithek ősi titkai elszabadítják az új Erőket? Elég erős Kyle és Mara, hogy ellen tudjon állni a sötét oldal csábításának?

Játssz ésszel! Az erő Veled van!

  • Teljesen új játékélmény a Jedi Knight sorozatban. Az új funkciók miatt a Mysteries of the Sith egy rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat
  • Új játszható karakter – Mara Jade – aki először Timothy Zane Heir to the Empire című regényében jelent meg
  • 14 új szint, 13 helyszín, beleértve a mocsarakat, Ka’Pa Hutt erődjét, a földalatti katakombákat és sok mást
  • 4 új fegyver – karbonit puska, ismétlő blasterágyú, stb.
  • 5 új Erő felhasználási technika: Push, Saber Throw, Force Projection, stb.
  • Több, mint két tucat új ellenség: driod gladiátorok, gyilkosok, kalózok, rablók, stb.
  • 3 új multiplayer karakter, különböző tulajdonságokkal és fegyverekkel
  • Kamerák, amik követni tudnak a harc hevében is
  • Javított megvilágítás, színes fények támogatása
  • Új multiplayer mód: Kill the Fool Ysalamirivel

  • Értékelések Star Wars Jedi Knight: Dark Forces 2 & Mysteries of the Sith

    Nincs vélemény a termékről.