Star Wars: The Force Unleashed Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Star Wars: The Force Unleashed - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 34633
LucasEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.890 Ft-ért

Star Wars: The Force Unleashed [XBOX 360]

  • Réges régen, egy messzi messzi galaxisban... A legenda folytatódik, itt a Star Wars: The Force Unleashed, amely tovább bővíti a hatalmas Csillagok Háborúja-univerzumot. Ez a történet a két filmtrilógia között, a Sith-ek Bosszúja és az Új Remény között játszódik. Darth Vader, miközben az utolsó életben maradt Jedi lovagok után kutat, éppen a Kashyyyk bolygón jár, amikor találkozik egy kisfiúval, akiben óriási az Erő. Magával viszi a fiút, és egy titkos tanítványt nevel belőle. A fiú, akinek eredeti neve Galen Marek, Starkiller néven válik a sötét oldal szolgájává, és igazi Sith lovaggá. Darth Vader megbízza különböző küldetésekkel, ahol a megmaradt Jedi lovagokat kell elpusztítania. Ám Starkiller nem tudja, hogy a galaxist járva olyan dolgokban is része lesz, amik örökre megváltoztatják az életét és felfogását.

  • A Star Wars: The Force Unleashed a LucasArts utolsó belső fejlesztésű játéka. Egy akció-kalandjáték ez, amelyben a fénykardos küzdelmeken túl nagy hangsúlyt kap az erő használata. Starkiller képes akaratával tárgyakat vagy ellenfeleket mozgatni, azokat ide-oda dobálni, ezáltal a környezetet használni a saját előnyére. Az ellenségekkel így többféleképpen is el lehet bánni. Megölheted őket fénykarddal, de hozzájuk is vághatsz tereptárgyakat. Csak rajtad áll. Az egyes pályák többnyire lineárisak, de vannak alternatív útvonalak és rejtett helyiségek is.

  • A főhős fejlődni is képes, a játék során egyre jobb Erő-képességei lesznek, valamint egyre gyorsabbá és ügyesebbé válik. Az Erőt nemcsak tárgyak dobálására, de ajtók áttörésére, és még sok másra is lehet használni. A főellenségek legyőzése nemcsak kitartást és ügyességet, de jó reflexeket is kíván. Ezek a jelenetek "QTE" rendszerben zajlanak, vagyis a képernyőn megjelenő gombot kell azonnal lenyomni. Ekkor Starkiller lenyűgöző mozdulatokat hajt végre, fénykardjával képes kettévágni egy lépegetőt, vagy néhány mozdulattal megölni egy Rancor szörnyet.

  • A Star Wars: The Force Unleashed-ben valóban elszabadul az erő, te magad irányíthatod, és közben a Csillagok Háborúja univerzum egyik legnagyobb kalandját élheted át, ezúttal a sötét oldal szorításában. Feltűnnek jólismert szereplők is, Leia hercegnő, Bail Organa, és még sokan mások. Ha ezt a játékot választod, jogosan mondhatod, hogy az Erő legyen veled.


  • Értékelések Star Wars: The Force Unleashed

    Nincs vélemény a termékről.