Steelseries Arctis Nova 3 játékos fülhallgató

Bruttó ár
37.690 Ft
Nettó ár: 29.677 Ft
 
Termék kódja: 449431
SteelSeries

Steelseries Arctis Nova 3 játékos fülhallgató [61631]

Világosítsa meg játéka hangját a magával ragadó Nova Acoustic System 360°-os surround hangzással, Sonar szoftverrel és platformok közötti csatlakozással, mindezt egy stílusos, ultrakönnyű headsetben.
Arctis-Nova

Nova akusztikai rendszer

Emelje játékélményét egy teljesen új szintre a kategóriájában legjobb Nova Acoustic Systemtel és erőteljes, egyedi tervezésű High Fidelity meghajtókkal. A szoftver és a hardver álompárja kristálytiszta magas hangokkal és mély basszussal tölti meg a fülét.

Ideális játékhoz

Rögzítse ellenfele pozícióját 360°-os térhatású hangzással , és azonosítsa azonnal az irányt. Magával ragadó hang veszi körül minden szögből, így az akció középpontjába kerül, és előnyt kap a játékban.

Vedd át a teljes irányítást a hangzás felett a játékelső Pro-grade parametrikus EQ-val. A SteelSeries Sonar Audio Software Suite X-Ray Hearing segítségével lépteket, bombákat és bugyborékoló elixíreket hallhat, mielőtt látná őket, mivel az eSports profik előbeállításai előnyt jelentenek a csúcskategóriás játékban.


ComfortMAX rendszer

Nézzen ki jól és érezze jól magát. Az Arctis Nova 3-at úgy tervezték, hogy bármilyen fejhez illeszkedjen, tartós, könnyű felépítésével és 4 pontos beállításával. A rugalmas szalag egyenletesen osztja el a súlyt.

Ultrakönnyű

Tűnjön ki bárhol a prémium minőségű, mindössze 253 g súlyú dizájnjával, amely kényelmes viseletet biztosít játékhoz vagy az útközbeni vibrációk során.

AirWeave memóriahab

Legyen kényelemben az AirWeave memória habjaival, és a fülkagylókkal, amelyek teljesen forgathatók, hogy könnyen hordozhatóak és tárolhatóak legyenek.

Zajszűrő mikrofon

Képzelje el az audiokommunikációt a billentyűzet suhogása és kopogtatása nélkül – nem csak a sajátja, hanem a csapattársai is. A teljesen visszahúzható ClearCast Gen 2 zajszűrő mikrofon a Sonar Software fejlett mesterséges intelligencia algoritmusait használja a beszélgetések törléséhez.

Multiplatform USB-C

Az Arctis Nova 3 bármilyen játékvilágba veled utazik, mert USB-C-n keresztül csatlakoztathatod kompatibilis platformokhoz. Legyen szó PC-ről, Macről, PlayStationről, Switchről, mobilról vagy akár USB-C iPadről, a magával ragadó hangminőség itt van az Ön számára.

PrismSync RGB világítás

Kápráztassa el a ragyogó, dinamikus RGB világítást a teljesen testreszabható, 16,8 millió színválasztékban. Hozzon létre egy káprázatos színműsort kétzónás RGB-ben, amely szinkronizálódik más eszközeivel. Élvezze színes aláírását PC-n vagy konzolon.
Arctis-Nova-7


Fő tulajdonságok

  • Nova Acoustic System speciálisan tervezett High Fidelity meghajtókat tartalmaz a kiváló hangminőség érdekében
  • Ultrakönnyű headset 4 beállítási ponttal a ComfortMAX rendszerben a tökéletes illeszkedés érdekében
  • ClearCast Gen 2 mikrofon zajcsökkentéssel, és AI algoritmusokat használ a háttérhangok csökkentésére a világos kommunikáció érdekében
  • Dinamikus és testreszabható kétzónás RGB világítás ragyogó 16,8 millió színnel
  • Kompatibilis PC, Mac, PlayStation, Switch és mobil eszközökkel USB-C-n keresztül (USB-A adapter mellékelve)

Technikai specifikáció
A konverterek mérete: 40 mm
Kialakítás: fül körül
Frekvencia: 20 – 22000 Hz
Érzékenység: 93 dBSPL
Harmonikus torzítás: <1 %
Impedancia: 36 Ohm
Csatlakozás: USB-C
Kábel kimenet: egyoldalú
Tulajdonságok: hangerőszabályozó
360° térhangzás
némítás
Mikrofon: kihúzható
kétirányú zajszűrés
A mikrofon frekvenciaválasza: 100 – 10 000 Hz
Mikrofon érzékenysége: -38 dBV/Pa
Kompatibilitás: Windows 8.1 és újabb, Mac OS 10.13 és újabb
Kábel hossza: 1,2 m

Csomag tartalma

  • Steelseries Arctis Nova 3 Headset
  • Fő kábel USB-C / USB-C (4 láb / 1,2 m)
  • USB-C / USB-A adapter/hosszabbító kábel (5 láb / 1,5 m)
  • Analóg kábel USB-C / 3,5 mm (4 léb / 1,2 m)
  • Dokumentáció


Értékelések Steelseries Arctis Nova 3 játékos fülhallgató

Nincs vélemény a termékről.