Stronghold 3 Konzol típusa:

Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 201741
SouthPeakCZ feliratok

Stronghold 3 [PC DVD]

A FireFly Studios sikeres sorozatának harmadik folytatásában kipróbálhatod hogyan kell vezetni, vagy éppen ostromolni egy várat. A Stronghold 3 - ban jelentősen javult a várépítés, tehát az egész játék alapja, és most már ellenőrzésed van az építés egész folyamata felett. Az utolsó részletig elkészítheted a királyságodat, ami nagy befolyással van a taktikára. Mi több, már a falvak sincsenek grid rendszer által korlátozva, tehát teljes erődöket építhetsz, amiket az ellenség lerombolhat.

A Stronghold 3 - ban megjelent az éjjeli ostrom lehetősége is, ami új taktikai lehetőségeket rejteget magában. Az éj leple alatt észrevétlenül követheted az ellenfeleidet, vagy el is rejtőzhetsz, hogy túléld az éjszakát.

A grafikus motor lélegzetelállító részletességgel jeleníti meg az épületeket, a falvak lakóit, akik élet az életüket, a háborúba induló katonákat vagy a járvány által sújtott lakosságot.

Az új fizikai motor pedig még intenzívebbé és drámaiabbá teszi a csatákat, hiszen kénytelen leszel végignézni, ahogy a várad - vagy az ellenség vára - minden egyes lövéstől gyengébb lesz, majd egyszer csak összeomlik, és csak rom marad belőle.

Értékelések Stronghold 3

Nincs vélemény a termékről.