Sudden Strike 4 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Sudden Strike 4 - PS4
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 364991
EN szinkron
A játék aktív internetkapcsolatot és a Steam rendszerben történő aktivációt igényel!

Sudden Strike 4 [PC DVD]

A Sudden Strike visszatér! A közkedvelt RTS sorozat már a negyedik részével jelentkezik, ezúttal minden eddiginél nagyobb harctérrel, még több harci egységgel, új forgatókönyvekkel, legendás parancsnokokkal.

A Sudden Strike 4 - ben a II. világháború harcterein kell helytállnod. Vezethetsz brit, amerikai, szovjet s német egységeket is, mindegyiket több mint 100 féle harci egységgel. Bemutatkozik a német Heinkel He111 bombázó, az orosz T-34 tank, a brit Hawker Typhoon harci repülő és a híresen hírhedt német Panzerkampfwagen VI Tiger. Most először választhatsz kilenc hadvezér közül (George Patton, Berrnard Montgomery, stb.)

Bizonyítsd be a stratégiai alkalmasságodat a több mint 20 igényes küldetésben vagy a multiplayer harcokban. A legjobbak különleges rendszerű jutalmazásban részesülnek. A sikeresen teljesített küldetések további exkluzív játékrészeket tesznek elérhetővé, mint pl. adott korból származó filmfelvételek.

A Sudden Strike 4 számtalan lehetőséget kínál az ellenség felderítésére. Használd ki a tankok gynge pontjait, tervezd meg a támadásokat, indíts kegyetlen légi támadásokat.



Értékelések Sudden Strike 4

Nincs vélemény a termékről.