Suicide Squad: Kill the Justice League [PS5] - BAZÁR (használt termék)

22.090 Ft
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 472197
Warner

Suicide Squad: Kill the Justice League [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Metropolis ostrom alatt áll. Az Igazság Ligája megváltozott. A te szereped? Öld meg ezt a sötét és gonosz Justice League-et! Az Arkham sorozat folytatásában a Suicide Squad: Kill the Justice League akciódús kalandba visz. Játssz Deadshot, Harley Quinn, King Shark és Boomerang kapitány szerepében!

Fő tulajdonságok

  • Éld át a történetet
    A DC univerzum egy eredeti történetével a Suicide Squad: Kill the Justice League egy gazdagon részletezett, nyitott világú metropoliszban játszódik. A történet a Suicide Squad tagjait, Harley Quinnt, Deadshotot, Boomerang kapitányt és King Shark-t követi nyomon, amint egy lehetetlen küldetésre vállalkoznak, hogy megmentsék a Földet és megöljék a DC legnagyobb szuperhőseit, az Igazság Ligáját. Mind a négy DC szupergonosznak, akiket a fejükbe ültetett halálos robbanóanyagok tartanak vissza, nincs más választása, mint összefogni, hogy végrehajtsák ezt a fenntarthatatlan feladatot Amanda Waller hírhedt Task Force X-es munkacsoportjának részeként. A rajongók személyre szabhatják élményeiket, akár egyedül játszanak egyjátékosként, akár válthatnak a karakterek között, akár többjátékos kooperációban csatlakozhatnak a barátokkal.

  • Ismerkedj meg a főszereplőkkel
    A Suicide Squad: Kill the Justice League játszható karakterei közé tartozik Harley Quinn (más néven Dr. Harleen Quinzel), a káosz szerelmese; Deadshot (más néven Floyd Lawton), a világ leghalálosabb lövésze; Boomerang kapitány (más néven Digger Harkness), rendkívüli ausztrál bérgyilkos; és a cápakirály (más néven Nanaue), egy humanoid cápafélisten és a tengerek jogos uralkodója. Minden csapattagnak megvan a saját egyedi mozgáskészlete továbbfejlesztett bejárási képességekkel, hogy szabadon fedezhesse fel Metropolis dinamikus nyitott világát, valamint számos testreszabható fegyver és elsajátítható készség áll rendelkezésre.

Trailer


Értékelések Suicide Squad: Kill the Justice League [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.