Supreme Commander Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Supreme Commander - XBOX 360
Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39475
THQEN szinkron

Supreme Commander [PC DVD]

A történet szerint a XXXVII. században járunk, a korábban békésen élő 3 frakció (Aeon Illuminate, Cybran Nation, United Earht Federation) száz éve áll véres háborúban egymással.


Rengeteg legyártható harci egység
  • A konkurens RTS-ekben az egyszerre birtokolható egységek száma kb. 100 körüli, a Supreme Commanderben viszont akár 1000 egység is használható. Ez azért fontos, mert több és többféle egységet használva kibővülnek a stratégiai lehetőségek, többféle taktikára is lehetősége van a játékosnak.

    Nagyméretű csatatér
  • A játék pályáinak mérete is nagyobb, mint konkurenseié. A Supreme Commanderben nem ritkák a több száz négyzetkilométeres pályák. A pályákon a játékos mindhárom klasszikus fegyvernemet - föld, víz, levegő - használhatja. Külön megemlítendő a tengeralattjáró-hadviselés. A kibővült harci terület és a rajta lévő földrajzi adottságok még több taktika alkalmazását teszik lehetővé.

    Újszerű irányítási rendszer
  • A különböző stratégiák még precízebb irányítást igényelnek, ezért a játékban egy bonyolult, de annál kényelmesebben használható irányítási kezelőfelületet kapunk. Például a zoom segítségével egy egység is betöltheti a képernyőt, de ha az egész pályát akarjuk látni, akkor kizoomolva azt is megtehetjük. A közelítést arra a pontra alkalmazza a játék, ahol az egér van. Ez a megoldás a legésszerűbb és jóval megkönnyíti az irányítást, hamarabb közelíthetünk az általunk látni kívánt helyre, hamarabb mérhetjük fel a szituációt.

  • Értékelések Supreme Commander

    Nincs vélemény a termékről.