Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series - PC DVDTales from the Borderlands: A Telltale Games Series - XBOX ONETales from the Borderlands: A Telltale Games Series - PS3
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 348351
2KEN szinkron

Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series [PS4]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A könyörtelen világában Pandora Hyperionský öltöny és a csalárd kiadások egy kaland, hogy pénzt szerezni, amelyen mindketten úgy gondolja, hogy igazuk van. Ez a díjnyertes által teremtett világ egy csapat Gearbox Software megtapasztalják a történet Rhys és Fiona, nem hajlandó partnereket pátrajúcich hírnevet.   A termelõk The Walking Dead  Játssz Rhys - Az elsõ fõszereplõje a cím Tales of the Borderlands. Alkalmazott Hyperion Corporation, az egyik legnagyobb gyártója a fegyverek Pandora, van egy küldetése, hogy a végsõ promóció, megszerzése Hyperion.  Játssz Fiona - Második fõszereplõje cím mesék Borderlands, Fiona egy profi csaló, aki akaratlanul csatlakozik Rhys egy küldetése, hogy pénzt, amibõl úgy véli, hogy jogszerûen tartozik.  Fedezze Pandora - rejtélyes bolygó be a díjnyertes sorozat Borderlands. Ismét megtapasztalják a híres helyeken, és fedezze fel az újakat.  Élvezze a különleges élményt, ahol a döntéseket fog változni a történet során, és hozd létre a saját történetét.

Értékelések Tales from the Borderlands: A Telltale Games Series

Nincs vélemény a termékről.