Tales of Monkey Island PC DVD

Bruttó ár
6.290 Ft
Nettó ár: 4.953 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 202749
LucasEN szinkron

Tales of Monkey Island [PC DVD]

Itt az ideje megélezni a szablyádat és gyakorolni az Aaaarrrrr! kiáltást! A Tales of Monkey Island egy epikus kalóz sorozat öt fejezetben. Most egy csomagban!

A Tales of Monkey Island egy fejezetekre osztott sorozat. A bátor kalóz, Guybrush Threepwood véletlenül megfertőzte a Karibi térséget a gonosz, démonikus LeChuck kalóz himlőjével, amivel az egész kalózvilágot veszélybe sodorta. A titokzatos himlő a kalózokat kegyetlen szörnnyé változtatja. Guybrush tehát menekülni kénytelen a szívtelen kalózvadászok, a szadista francia orvos elől, hogy megmenthesse Monkey Islandet.

Episode 1: Launch of the Screaming Narwhal
A saga egy csatával indul, amiben részt vesz a bátor, de néha bizonytalan kalandor, Guybrush kalóz is, az ő szeretett felesége, Elaine és a végzetük, a démoni kalóz LeChuck. Amikor a csata véget ér Guybrush egy szeles, furcsa szigeten találja magát egyedül. A szigeten a szelek mindig fordítva fújnak. Hogyan fog tudni megmenekülni a hősünk ebből az a meteorológiai anomáliából? Mi történt Elainevel és LeChuckkal? Mi ez az egész a voodoo himlővel, ami az egész Karibi térségben terjed?

Episode 2: The Siege Spinner Cay
Guybrush kalandjai folytatódnak, most már a nyílt vízen, ahol a himlőtől szenvedő kalóz Mer - Peoplet ostromolja. Mer - People gátjai mellett és a kitartó kalóz vadászok elől menekülve képes lesz Guybrush megtalálni a szeretett feleségét és az ősi ellenségét. Guybrushnak most a LeChuck himlő eltávolítására kell összpontosítani, mielőtt az nagyobb károkat okozhatna.

Episode 3: Lair of Leviathan
A harmadik fejezetben Guybrush igazán mélyre (szó szerint) kerül, amikor a La Grande Esponja voodoo utáni kutatása során váratlan fordulat következik be - a hatalmas Manatee belein keresztül. A bestia gyomrában fogságba esve a hősünk egy hajótörött csoporttal találkozik, köztük a rég elveszett kutatóval Coronado De Cavaval. Megszerezheti a hősünk a gyanús De Cava bizalmát? A sexi kalózvadász Morgan LeFlay kegyetlen ellenség lesz vagy váratlan szövetséges? Lesz ideje a la Grande Esponja csapatnak megmenteni Elainet a himlő elől? Össze fogják roppantani a démoni koponya fogai a világot?

Episode 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood
Guybrush visszatér a Flotsam Islandre, de nem számíthat szíves fogadtatásra. Guybrush ugyanis a dühös tömeg kezére kerül és bíróság elé állítják. A felperessel az egyik, a hóhérral a másik oldalán Guybrushnak ki kell találnia hogyan védekezhet a komoly vádakkal szemben. Hogyan fog a bátor kalóz kimászni ebből a slamasztikából? Fokozódik a feszültség. Készülj fel a sokkoló eseményekre, ami megrázza Monkey Island világát.

Episode 5: Rise of Pirate God
A kalóz barátainkra a végső összecsapás vár. Meg lehet Monkey Islandet menteni? Hamarosan kiderül, hiszen a saga a végéhez közeledik.

Értékelések Tales of Monkey Island

Nincs vélemény a termékről.