SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Kaland  ► 

Tales of Monkey Island

 Tales of Monkey Island
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 202749
Lucas 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Tales of Monkey Island [PC DVD]


Itt az ideje megélezni a szablyádat és gyakorolni az Aaaarrrrr! kiáltást! A Tales of Monkey Island egy epikus kalóz sorozat öt fejezetben. Most egy csomagban!

A Tales of Monkey Island egy fejezetekre osztott sorozat. A bátor kalóz, Guybrush Threepwood véletlenül megfertőzte a Karibi térséget a gonosz, démonikus LeChuck kalóz himlőjével, amivel az egész kalózvilágot veszélybe sodorta. A titokzatos himlő a kalózokat kegyetlen szörnnyé változtatja. Guybrush tehát menekülni kénytelen a szívtelen kalózvadászok, a szadista francia orvos elől, hogy megmenthesse Monkey Islandet.
Episode 1: Launch of the Screaming Narwhal
A saga egy csatával indul, amiben részt vesz a bátor, de néha bizonytalan kalandor, Guybrush kalóz is, az ő szeretett felesége, Elaine és a végzetük, a démoni kalóz LeChuck. Amikor a csata véget ér Guybrush egy szeles, furcsa szigeten találja magát egyedül. A szigeten a szelek mindig fordítva fújnak. Hogyan fog tudni megmenekülni a hősünk ebből az a meteorológiai anomáliából? Mi történt Elainevel és LeChuckkal? Mi ez az egész a voodoo himlővel, ami az egész Karibi térségben terjed?
Episode 2: The Siege Spinner Cay
Guybrush kalandjai folytatódnak, most már a nyílt vízen, ahol a himlőtől szenvedő kalóz Mer - Peoplet ostromolja. Mer - People gátjai mellett és a kitartó kalóz vadászok elől menekülve képes lesz Guybrush megtalálni a szeretett feleségét és az ősi ellenségét. Guybrushnak most a LeChuck himlő eltávolítására kell összpontosítani, mielőtt az nagyobb károkat okozhatna.
Episode 3: Lair of Leviathan
A harmadik fejezetben Guybrush igazán mélyre (szó szerint) kerül, amikor a La Grande Esponja voodoo utáni kutatása során váratlan fordulat következik be - a hatalmas Manatee belein keresztül. A bestia gyomrában fogságba esve a hősünk egy hajótörött csoporttal találkozik, köztük a rég elveszett kutatóval Coronado De Cavaval. Megszerezheti a hősünk a gyanús De Cava bizalmát? A sexi kalózvadász Morgan LeFlay kegyetlen ellenség lesz vagy váratlan szövetséges? Lesz ideje a la Grande Esponja csapatnak megmenteni Elainet a himlő elől? Össze fogják roppantani a démoni koponya fogai a világot?
Episode 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood
Guybrush visszatér a Flotsam Islandre, de nem számíthat szíves fogadtatásra. Guybrush ugyanis a dühös tömeg kezére kerül és bíróság elé állítják. A felperessel az egyik, a hóhérral a másik oldalán Guybrushnak ki kell találnia hogyan védekezhet a komoly vádakkal szemben. Hogyan fog a bátor kalóz kimászni ebből a slamasztikából? Fokozódik a feszültség. Készülj fel a sokkoló eseményekre, ami megrázza Monkey Island világát.
Episode 5: Rise of Pirate God
A kalóz barátainkra a végső összecsapás vár. Meg lehet Monkey Islandet menteni? Hamarosan kiderül, hiszen a saga a végéhez közeledik.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Tales of Monkey Island -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Tales of Monkey Island katalógusba hozzáadva: 28.11.2011.
Súvisiace produkty


Tales of Monkey Island - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
46476 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés