Tearaway: Unfolded [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 342303
PlayStation

Tearaway: Unfolded [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

322866
A Tearaway: Unfolded az alapoktól kezdve úgy lett megtervezve, hogy a PlayStation 4 konzol és a DualShock 4 vezérlő magas teljesítményének meg tudjon felelni, új interakciókkal és akár 1080p@60fps felbontással.
  • Engedje szabadjára a széllökéseket, hogy hidakat fejleszthessen, vagy dobja le az ellenségeit a zátonyról egy jól időzített érintéssel a DualShock 4 paneljére.
  • Irányítsa a DualShock 4 vezérlő világító részét irányítsa a televízió képernyőjére, és világítson a sötét és komor helyekre.
  • Nyomja meg, majd engedje el az érintőpanelt, hogy levegőbe repíthesse a küldöncöt, esetleg hogy segíthesse őt az akadályok leküzdésében.
  • Az okostelefonok és táblagépek számára készült alkalmazással új dolgokat vághat ki. Minden amit készít, megjelenik a játékban, amelyiket éppen játssza. Papírkészítményeit meg is tekintheti, és hozzáférhetővé teheti a tearaway.me-n.
  • A PlayStation Camera for PS4 kamera integrálása a jobb játszhatóság érdekében.
  • Exkluzív játék engine Paper 3D animációs világot hoz létre papírból, és a papír anyagának igazi fizikáját rögzíti.
  • Fedezzen fel több mint 60 valódi papír készítmény tervét, karaktert, és készítse el őket a való világban.
  • A Tearaway.me webközössége az elkészített művei és képei gyűjteményéhez hozzáférést kínál fel az egész közösség számára.


Értékelések Tearaway: Unfolded [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.