Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan - PS4Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan - PS3Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan - XBOX 360
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 349393
ActivisionEN szinkron

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan [XBOX ONE]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
Küzdelem mellett a testvérek különbözõ csatornákon, metróállomások és utcáin New York City, és a vereség Shrederovu és Kang ördögi szervezet Foot Clan. Használjon speciális harci technikákat és erõteljes csapat kombinációkat, és mentse el a manhattit a város sötét részeiben növekvõ õrült, gonosz egységektõl.  Tapasztalja meg a játékot egy teljesen új, új megjelenésbõl, ha 4 játékos online csapatát állítja össze együttmûködõ módon.  A népszerû ellenségek elleni küzdelem, mint a Bebop és a Rocksteady.  A kemény képregény-ihletésû festészet stílusa egy új oldal a hierTeenage Mutant Ninja Turtles történetében.  Teljes vizuális, lenyûgözõ és gyors harci rendszer, amely a Platinum Játékokra jellemzõ.  Eredeti történet, amelyet Tom Waltz IDW Comic Teenage Mutant Ninja Turtles ír alá.

Értékelések Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Nincs vélemény a termékről.