The Borderlands Collection Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Borderlands Collection - XBOX 360
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 231157
2KEN szinkron

The Borderlands Collection [PS3]

A csomag tartalmazza a Borderlands és a Borderlands 2 játékokat.


Borderlands

Képzeld a Mad Max-et játék formájában a Diablo legjobb tulajdonságaival, egy csipetnyi Deadwood hangulattal megszórva.

A Brothers in Arms szériáról elhíresült Gearbox legújabb játékában a Mel Gibson főszereplésével készült Mad Max filmek atmoszféráját varázsolja monitorainkra. Egy idegen és veszélyes fenevadakkal teli világban autós és motoros bandák küzdenek egymás ellen. A kooperatív játékra kihegyezett alkotásban megfelelő arányban keverednek az autós és FPS elemek, ráadásul az egészet megkoronázza egy kis szerepjátékos mellékíz. Nyomasztó légkör, parázs tűzharcok, féktelen száguldás, NPC-k lakta városok, táborok, s több ezer változatos, apró alkatrészekre szedhető fegyver.

  • A Vault titkainak megfejtése húsz játékórát jelent nettóban, Pandora poszt-apokaliptikus világa lenyűgözően stílusos, képregényes és brutális
  • Co-opban maga a gyönyör
  • Négy választható karakter, melyek között megtaláljuk a saját szájízünknek megfelelőt
  • Számtalan, véletlen-generált fegyvertípus


    Borderlands 2

    A Borderlands maga mellé állította a játékosvilágot azzal, hogy különleges atmoszférát alkotott meg mókás karakterekkel, addiktív kooperatív játékmenettel. Kritikus által elismert, kiváló eladási mutatókkal rendelkező RPS, négy letölthető kiegészítővel kiérdemelte a játékosok figyelmét az egész világon.

    A Borderlands 2 epikus folytatása az RPS (role-playing shooter) Borderlandsnek. Kombinálja az invenciót és az evolúciót. A Borderlands 2 – ben új karakterek, képességek, környezet, ellenségek, fegyverek és felszerelések jelennek meg ambiciózus történet keretein belül. Pandora eddig fel nem fedezett területein való kalandozásaid során fel fogod fedezni Borderlands titkait.



  • Értékelések The Borderlands Collection

    Nincs vélemény a termékről.