The Chronicles of Narnia: Prince Caspian Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Chronicles of Narnia: Prince Caspian - PS3
Bruttó ár
8.490 Ft
Nettó ár: 6.685 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36469
DisneyEN szinkron

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian [XBOX 360]

Az ma már nem szokatlan, hogy a sikeresebb mozifilmekből játék is készül. A népszerű Narnia Krónikái sorozat második részéből, a Prince Caspian-ból Xbox 360-ra készült videojáték. A történet szerint a mi világunkban egy év telt el az első rész (Az Oroszlán, a Boszorkány és a Ruhásszekrény) eseményei óta, ám Narnia mesevilágában ez nem kevesebb, mint ezer évet jelent. Ott már jelentősen megváltoztak a viszonyok, a gonosz Miraz király uralkodik.

A király mindenáron meg akarja akadályozni, hogy a trón jogos örököse, unokaöccse, Caspian herceg vehesse át az uralkodást Narnia felett. Caspian nem tud mit tenni, így végső elkeseredésében, amikor megtalálja Susan hátrahagyott kürtjét, visszahívja a négy Pevensie testvért, hogy segítsenek neki, és egy kisebb narniai hadseregnek megdönteni a jelenlegi rendszert, és megszerezni a jogosan neki járó trónt.

A The Chronicles of Narnia: Prince Caspian egy külső nézetes kalandjáték. Összesen húsz játszható karaktert tartalmaz, ezekből minden pályán négy szerepel. Minden karakternek egyedi fegyverei és képességei vannak. A főszereplőkön (a Pevensie gyerekek, Caspian herceg, stb.) kívül számos névtelen figura is játszható, úgy mint faunok, kentaurok, törpök és minotauruszok. Némelyik pályán lehetőség van felülni óriások hátára, ilyenkor ők is irányíthatók.

Az egyes pályákon nemcsak küzdeni kell, de kisebb-nagyobb logikai feladványokat is meg kell oldani a továbbjutás érdekében. Elszórva találhatók kincsesládák, amelyeket felnyitva bónusz tartalmak nyílnak meg. A történet hat fejezetből áll, minden fejezetben több pályát is teljesíteni kell. Ezen felül lehetőség van megnyitni négy bónusz pályát is.

A történetet eredeti filmbéli jelenetek segítenek továbbvinni, sőt, a Disney stúdió két exkluzív jelenetet is leforgatott kizárólag a játék kedvéért.

Értékelések The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Nincs vélemény a termékről.