SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
890 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 315055

SEGA 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

 • A Bizarre Creations fejlesztőcsapatot elsősorban nem az akciójátékaik miatt ismerjük. A méltán népszerű Project Gotham Racing sorozat készítői ugyanis az autós játékok világában alkottak maradandót. Mégis elkészítettek egy ízig-vérig akciójátékot, amely több tekintetben visszanyúl az 1980-as, 1990-es évek játéktermi játékok gyökereihez, és mindezt újgenerációs köntösben tálalja. A The Club lényege, ahogy a címe is mutatja, egy különleges klub körül bonyolódik. Ezt a klubot befolyásos, arctalan és gazdag emberek irányítják, akiknek az embervadászat, és az életre-halálra szóló gladiátorszerű küzdelmek a hobbijai. Elfognak és meggyőznek jónéhány nehézfiút a világ minden tájáról, akiknek aztán küldetéseket kell teljesíteniük, és mindenáron életben kell maradniuk.

 • A The Club lényege, hogy az egyes küldetések teljesen lineárisak, ráadásul még időhatár is van. Minden egyes lelőtt ellenfél után extra időt kapsz. A cél nemcsak az, hogy ne járjon le az idő, hanem hogy minél gyorsabban, látványosabban ölj, ráadásul kombókat is ki lehet alakítani a gyilkolások gyors egymásutániságával. A The Club ennél fogva egy nagyon gyors, látványos, izgalmas akciójáték, amely a jó reflexekre, sebességre, ügyességre épít. Itt nincsenek logikai feladványok, nincs mély, morális történet - csak a kemény, puskaporos akció.

 • Többféle játékmód is helyett kapott a lemezen, ezek között nemcsak idő elleni menetek vannak, de van túlélő mód is, amelyben egy meghatározott területen kell minél tovább túlélni. A helyszínt nem hagyhatod el, az ellenfelek pedig megállás és szünet nélkül jönnek. Minél gyorsabban tudod lelőni őket, és minél tovább maradsz életben, annál magasabb lesz a végén a pontszámod. Ez a játék a régi játéktermi programok jó öreg pontszámvadászatát eleveníti fel.

 • Összesen nyolc karakter választható, mindegyik jelentősen különbözik a többitől. Valaki erősebb, de lassabb, mások épp ellenkezőleg, fürgék, ugyanakkor nem visznek magukkal nehézfegyvereket. Természetesen vannak jobban kiegyensúlyozott figurák is, így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus főhőst.

 • A játék további érdekessége, hogy egy gépen akár négyen is lehet játszani, osztott képernyőn, így nemcsak az idő és a pontszámok, de barátaid ellen is küzdhetsz ebben az intenzív tempójú akciójátékban.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 23.07.2015.
  Súvisiace produkty


  The Club [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  40306 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés