The Elder Scrolls 4: Oblivion (5th Anniversary Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Elder Scrolls 4: Oblivion (5th Anniversary Edition) - PC DVDThe Elder Scrolls 4: Oblivion (5th Anniversary Edition) - XBOX 360
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 41018
BethesdaEN szinkron

The Elder Scrolls 4: Oblivion (5th Anniversary Edition) [PS3]



A csomag tartalmazza a The Elder Scrolls 4: Oblivion alapjátékot, a The Elder Scrolss 4: Knights of Nne és a The Elder Scrolls 4: Shivering Isles datadisceket.


The Elder Scrolls 4: Oblivion:
Lépj be Te is a legrészletgazdagabb és legélettelibb világba, amit valaha is láttál. A játék közbeni teljes szabadság és a fotorealisztikus grafika kombinációja segítségével valóságszerűen tárhatod fel a történeti vonalat, de kóborolhatsz is szabadon a világban kincseket keresve, segíthetsz és árthatsz is az embereknek. Csak Rajtad múlik.

Az imperátor hirtelen halála után Tamriel trónja üresen maradt. Ez egy igen veszélyes helyzet, hiszen csak Tamriel uralkodója képes zárva tartani Oblivion, a pokol és a szörnyű teremtmények otthonának kapuit. Hogy megállíthasd a sötét erők invázióját meg kell találnod a trónörököst. Csak ez az egy módja van, hogy megmentsd Tamarielt a pusztulástól.

Az Oblivion a legjobb és a legkelendőbb RPG sorozat folytatása a Bethesda Softworks műhelyéből. A készítők a fejlesztés során a legnagyobb hangsúlyt a játszhatóságra helyezték, miáltal a sorozat minden darabja jobban élvezhetővé vált.

Ezúttal a párbajok kerültek átdolgozásra. A párbajok ezúttal saját szemszögedből láthatod. A fejlesztők döntésének eredményeként redukálódott a fegyverek mennyisége. Már csak az íj és a nyilak elérhetők, de azoknak több fajtája is, amiknek a fizikája az utolsó részletig remek kidolgozással büszkélkedhet. Kezdve a feszítéstől a repülésen át egészen a becsapódásig.

Ha a legfontosabb célod a fő történeti vonal feladatainak teljesítése, akkor a játékban iránymutatást is találsz, ami mindig elvezet a legközelebbi fő feladathoz. Ha a többiek közé tartozol, akkor élvezheted a szabad mozgást Cyrodiilben - a fővárosban, Tamriel további részein és ráadásul még Oblivionban is. A kiváló élményt csak fokozza a Radiant AI, ami minden NPC szereplőnek reális viselkedésmodellt kölcsönöz.

Mindez parádés grafikai kidolgozottság mellett, aminek köszönhetően otthon fogod magad érezni Tamrielben, és ki fogod élvezni a játék minden egyes másodpercét.



  • Éld a kalandot ebben a fantasy világban - több karaktert is kipróbálhatsz, kezdve a lovagtól a bérgyilkoson át egészen a boszorkányig
  • Új generációs grafika - maximálisan kihasznált pixel shader effektek, HD támogatás a realisztikus élmény biztosításáért. Valósághű városok, labirintusok, erdők, amik csak arra várnak, hogy felfedezd őket
  • Radiant AI - a teljesen új AI minden szereplőnek napi 24 órás időbeosztást ad, heti hét napon keresztül. Minden szereplő eldöntheti mi lesz a következő akciója, attól függően, hogy éppen mi zajlik körülötte. Az NPC alhat, ehet de akár elmehet bevásárolni is. Minden párbeszéd a játékban felmondott párbeszéd.

    The Elder Scrolls 4: Knight of Nine
    A Knights of Nine datadisc a The Elder Scrolls 4: Oblivionhoz új frakciókat és küldetéseket tartalmaz, de sok Ayleiddel kapcsolatos kérdésre is választ ad. Beállhatsz az új frakciókba, megtalálhatod a Neked legmegfelelőbb szent lovagrendet – akiket aztán háborúba vihetsz a sötét király és az ő démoni seregei ellen, vagy keresheted a segítségükkel a szent páncélt. Ezen kívül a datadiscen megtalálod az összes hivatalos plugint, amikhez eddig csak a hivatalos oldalról juthattál hozzá.

  • Spell Tomes - ez a plugin új varázslatokat ad a játékhoz. A kötetek elolvasása után csodálatos és hatalmas erejű varázslatokra leszel képes. Köszönhetően a pluginnek a kincskeresés már a mágusoknak is értelmet nyer.
  • The Vile Lair - ez a vízalatti menedék a nem túl közkedvelt a kraktered számára maga a paradicsom. Itt nyugalmat találnak a gyilkosok, a vámprizmussal fertőzöttek pedig meggyógyulhatnak. Új erőt meríthetsz itt, olthatod a vérszomjad és aranyra is szert tehetsz
  • Mehrunes Razor - az alap hibás összetevője ennek a pluginnak a szörnyű Deadrikus kincs, a Mehrunes Razor, amire Telvanni – tolvaj - foga fáj. Ő ugyanis abban bízik, hogy az ereklyének köszönhetően hatalmat is szerezhet, amivel elpusztíthatja a Birodalmat. Képes lesz a Valus hegység lábánál rá leselkedő veszélyeket túlélni és megszerezni az ereklyét? A questekkel és a rémisztő amulettel együtt, ami minden ellenfelet megöl, szerezhetsz még 17 új mágikus tárgyat is, 12 új könyvet, jegyzetfüzeteket és naplókat is. Ezek segítségedre lesznek a titkok megfejtésében.
  • Thieves Den - ha egy olyan rejtekhelyre van szükséged, ahonnan lopni indulhatsz, akkor éppen ezt keresed. Itt gazdagon felszerelhetd magad, embereket bérelhetsz fel, boltosokat, gyilkosokat, tolvajokat, gazembereket. Ezáltal 45 új tárgy jelenik meg a játékban 15 varázslattal együtt
  • Wizards Tower - a torony magasan a Jeral Mountainsben található, Cyrodiil legmagasabb pontján, ahonnan gyönyörű a kilátás a környékre. Ha a mágia felé orientálódtál a játékban, akkor ez a környezet Neked készült
  • Plugin Orrery - ebben a questben a cél az Imperial Orrery megjavítása. Ez nem más, mint egy ősrégi törpe gép, misztikus tulajdonságokkal, ami azonban megsérült, amikor a banditák ellopták a rakomány egy részét, ami az Arcan Universityről érkezett. Ha sikerül azt visszaszerezned, akkor a gép újra működni fog
  • Horse Armor - Snak Gra – Bura Chestnut Hand Stablesből éppen új boltot nyitott Imperial Cityben, amiben lovák számára árul páncélokat. Két típust találsz nála: elf és acél. Tehát ha a lovad túl sérülékenynek tűnik erre a pluginre biztos szükséged van

    The Elder Scrolls 4: Shivering Isles
    A második, ezúttal teljes értékű datadisc a The Elder Scrolls 4: The Oblivionhoz 30 órányi új feladatokkal, új környezetben Sheogorath birodalmában a Shivering Islesen. A telepítés után elindulhatsz ebbe a térségbe a már meglévő karaktereddel, nem szükséges új karaktert készíteni. De ha akarsz készíthetsz újat is.

    Sheogorath birodalmában, ami két részre van osztva: Maniára és Dementinára, neház feladat vár Rád. Ki kell derítened mi is zajlik valójában a Shivering Islesen, hogy megmenthesd a biztos pusztulástól. Kisebb problémát jelenthet, hogy Sheogorath számít Rád.

    Tőled, vagyis a karakteredtől egy sor feladat teljesítését várja el, ami tükrözi az uralkodó természetét. Bizarr labirintusokat kell felfedezned, amik olyan tekervényesek, mint egy vén fa törzse. A labirintusokban és azokon kívül is új ellenségekkel találkozhatsz. Az ellenük folyó harcokban jól fognak jönni az új fegyverek, varázslatok, tárgyak, páncélok és az egyéb kiegészítők.



    A 5th Anniversary Edition tartalma:
  • Making of DVD

  • Értékelések The Elder Scrolls 4: Oblivion (5th Anniversary Edition)

    Nincs vélemény a termékről.