The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
1.990 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 334344
Bethesda

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

Az RPG játékok epikus sorozata kijjebb tolja a határokat a The Elder Scrolls Online által! Ebben az MMO RPG játékban most először kapsz lehetőséget a The Elder Scrolls teljes világának felfedezésére.

A játék története a The Elder Scrolls: Skyrim történései előtt mintegy ezer évvel játszódik és egy eddig ismeretlen teljesen új fejezetbe enged betekintést a The Elder Scrolls világában, ahol három frakció áll csatában egymással ebben a hatalmas nyílt világban, ahol Morag Bal Deadrick herceg fő célja Tamriel világának leigázása.

Járd be Tamriel világának minden szegletét, Skyrimtól egészen Cyrodilen keresztül Morrowindig. El fogsz jutni ismerős helyekre, és olyanokra is, amik még a képzeleted is felülmúlják majd.

  • Húsz évnek kellett eltelnie, hogy bejárhasd a The Elder Scrolls teljes világát
  • Fedezd fel a titokzatos katakombákat, vívj élet - halál harcokat, teljesíts minél több kihívást
  • Fejlettebb harcrendszer, valós idejű küzdelmek, új MMORPG élmény
  • Az ESO Megaserver technológiának köszönhetően már nem kell válogatnod melyik szerverhez szeretnél csatlakozni, az egész világ a játéktered lesz


  • Értékelések The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.