The Incredible Hulk Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Incredible Hulk - PC DVDThe Incredible Hulk - PS3
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 19615
SEGAEN szinkron

The Incredible Hulk [XBOX 360]

  • A hihetetlen Hulk története szomorú és tragikus. Bruce Banner egy ígéretes tudós volt egészen addig, amíg egy kísérlet során végzetes mennyiségű gamma sugárzást nem kapott. A sugárzásba bárki belehalt volna, ő azonban nem. Túlélte a dózist, de cserébe szörnyű változást kapott. Ha felzaklatják, előbújik belőle rejtett énje, átváltozik a hatalmas, zöld Hulkká, és tör-zúz, amit csak maga körül lát. A helyzetét csak rontja, hogy az amerikai hadsereg ki akarja használni ezt az erőt, fegyverként akarja felhasználni. Bruce-nak menekülnie kell minden és mindenki elől, különben ez az egész tragikus véget ér...

  • A The Incredible Hulk videojáték egy nyílt játékmenetű akciójáték. Lehetőség van nemcsak Bruce Banner és a Hulk, de az Xbox 360 változatban egyedülálló módon a Vörös Hulk irányítására is, valamint bizonyos részeken Joe Fixit kezelése is átvehető. Ezeken kívül még hét rejtett karakter is megnyitható. A nagyváros, amely a játékban szerepel, szabadon bejárható és rombolható, természetesen ebben az esetben a katonaság azonnal megpróbálja lelőni a főhőst, minden eszközzel. A város különböző részein vehetők fel a küldetések, amelyek számtalan változatos helyszínre vezetik el zöld hősünket. A történet a 2008-as Hulk filmet követi, az alapján készült a játék, de Hulk gazdag képregényes múltjából is feltűnik megannyi ellenség és főellenség is.

  • A városban minden rombolható: Összeomló épületek darabjai, egy melletted elhaladó autó, busz, vagy bármilyen jármű, egyéb tereptárgyak, például lámpaoszlopok, stb. De ha nem akarsz fegyverként használni semmit, az sem baj. Puszta kézzel is szétverhető minden. Ahogy Hulk aggressziója emelkedik, úgy lesz képes egyre erősebb mozdulatokra, így a pusztítás is egyre nagyobb lesz.

  • Természetesen nemcsak mászkálni és pusztítani kell, hanem meg kell küzdeni a legádázabb ellenségekkel is. A könyörtelen Bi-Szörny és az Abomination ellen is harcolni kell. De a történeten kívül várja még a játékosokat sok mellékküldetés és minijáték is.

  • Értékelések The Incredible Hulk

    Nincs vélemény a termékről.