SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
2017.17.17-én az ügyfélszolgálatunk helyi munkaszüneti nap miatt nem elérheto. Köszönjük a megértést! TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

The Incredible Hulk

 The Incredible Hulk
EGYÉB PLATFORMOK

The Incredible Hulk - WiiThe Incredible Hulk - PS3The Incredible Hulk - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
6.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 19615
SEGA 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: The Incredible Hulk [XBOX 360]

 • A hihetetlen Hulk története szomorú és tragikus. Bruce Banner egy ígéretes tudós volt egészen addig, amíg egy kísérlet során végzetes mennyiségű gamma sugárzást nem kapott. A sugárzásba bárki belehalt volna, ő azonban nem. Túlélte a dózist, de cserébe szörnyű változást kapott. Ha felzaklatják, előbújik belőle rejtett énje, átváltozik a hatalmas, zöld Hulkká, és tör-zúz, amit csak maga körül lát. A helyzetét csak rontja, hogy az amerikai hadsereg ki akarja használni ezt az erőt, fegyverként akarja felhasználni. Bruce-nak menekülnie kell minden és mindenki elől, különben ez az egész tragikus véget ér...

 • A The Incredible Hulk videojáték egy nyílt játékmenetű akciójáték. Lehetőség van nemcsak Bruce Banner és a Hulk, de az Xbox 360 változatban egyedülálló módon a Vörös Hulk irányítására is, valamint bizonyos részeken Joe Fixit kezelése is átvehető. Ezeken kívül még hét rejtett karakter is megnyitható. A nagyváros, amely a játékban szerepel, szabadon bejárható és rombolható, természetesen ebben az esetben a katonaság azonnal megpróbálja lelőni a főhőst, minden eszközzel. A város különböző részein vehetők fel a küldetések, amelyek számtalan változatos helyszínre vezetik el zöld hősünket. A történet a 2008-as Hulk filmet követi, az alapján készült a játék, de Hulk gazdag képregényes múltjából is feltűnik megannyi ellenség és főellenség is.

 • A városban minden rombolható: Összeomló épületek darabjai, egy melletted elhaladó autó, busz, vagy bármilyen jármű, egyéb tereptárgyak, például lámpaoszlopok, stb. De ha nem akarsz fegyverként használni semmit, az sem baj. Puszta kézzel is szétverhető minden. Ahogy Hulk aggressziója emelkedik, úgy lesz képes egyre erősebb mozdulatokra, így a pusztítás is egyre nagyobb lesz.

 • Természetesen nemcsak mászkálni és pusztítani kell, hanem meg kell küzdeni a legádázabb ellenségekkel is. A könyörtelen Bi-Szörny és az Abomination ellen is harcolni kell. De a történeten kívül várja még a játékosokat sok mellékküldetés és minijáték is.


 • The Incredible Hulk : értékelése 4 az 5 - ből, 1 értékelés alapján.
  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a The Incredible Hulk -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  The Incredible Hulk katalógusba hozzáadva: 27.07.2007.
  Súvisiace produkty


  The Incredible Hulk - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  6594 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés