The Last of Us -PS3 - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 237214
PlayStationEN szinkron

The Last of Us -PS3 - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Az emberiség megtizedelődött. Az Egyesült Államok már rég összeomlott. A járvány kitörése után 20 évvel a természet kezdi visszaszerezni a városok által tőle elrabolt területeket. A túlélők bandákba verődtek, és a bandák egymást gyilkolásszák az élelemért, fegyverekért és mindenért, aminek legalább valamennyi értéke van.

Joel, a kegyetlen túlélő, aki teljesen erkölcstelen az egyik utolsó karantén zónában él. Ez a falakkal körülvett, durva helyszín a hadseregből megmaradt valami ellenőrzése alatt áll. A hatalmas szigor ellenére Joel a helyi fekete piacon sikeres csempésztevékenységet folytat.

A haldokló barátja megkéri Joelt, hogy gondoskodjon Ellieről, a tizennégy éves, rendkívül bátor kislányról. Ami egyszerű munkának indul - Ellie másik karantén zónába való kísérete - hamarosan igazai kalanddá változik, ami mindörökre megváltoztatja Joelt és Elliet.

A poszt pandemikus Egyesült Államokon át vezető utazásaik során a túlélők különféle frakcióival találkoznak. Az egyes frakciók saját módszerekkel rendelkeznek a fertőzöttekkel való bánásmód, a nyersanyaghiány és a más túlélők támadásai elhárítására. Ahhoz, hogy sikeresen eljussanak a céljukhoz meg kell tanulniuk együttműködni és bízni egymásban.

A The Last of Us egy igazi szerelmi történet, amiben rendkívül fontos szerepet kap a hűség és a megváltás.

  • Válj üldözötté vagy üldözővé ebben a brutális világban. Bújj Joel bőrébe és indulj közös kalandra Ellievel a poszt pandemikus Egyesült Államokban
  • Az intenzív történet egy emóciókban gazdag utazást mutat be a játékosnak
  • Kutasd át a pusztuló Amerikát, amit kezd visszahódítani a természet. Kövesd figyelemmel a természet és a civilizáció harcát
  • Készíts tervet az ellenséggel való találkozás túlélésére, mert a Balance of Power AI gondoskodik róla, hogy ne legyen túl egyszerű a dolgod
  • Tanulj meg napról napra túlélni. Keress létfontosságú nyersanyagokat, ha kell, harcolj meg értük a többi túlélővel

  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronCZ feliratok

    Értékelések The Last of Us -PS3 - BAZÁR (Használt áru)

    Nincs vélemény a termékről.