SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 18:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

The Legend of Spyro: A New Beginning

 The Legend of Spyro: A New Beginning
ÁR (BRUTTÓ)
5.390 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 35954
Sierra 7 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

LEÍRÁS: The Legend of Spyro: A New Beginning [XBOX]


A The Legend of Spyro: A New Beginning kifejezetten XBOX platformra készült, de XBOX 360 platformmal is kompatibilis. Az XBOX 360 konzolon való futtatáskor azonban tudni kell, hogy:
 • Minden XBOX játék futtatásához szükség van az emulációs profilra. A profilt az XBOX Live szolgáltatás segítségével lehet letölteni, vagy megtalálható a www.xbox.com oldalon. A profilok egy csomagként kerülnek terjesztésre, ezért elég őket egyszer használni (offline). Automatikusan is letöltődhetnek (ha a konzol csatlakozik az Internetre), ha egy olyan játékot helyezünk a konzolba, ami a profilok meglétét megköveteli.
 • Az XBOX 360 HDD elengedhetetlen az XBOX játékok futtatásához. A merevlemez nem csak az emulációs szoftver, de a játékok mentéseinek, a letöltött tartalmak tárolására és data – cacheként is szolgál. Mivel a játékok jelentős része úgy lett kifejlesztve, hogy a merevlemez rendelkezésre állást feltételezi, ezért erősen ajánlott a merevlemez beszerzése.
  Egy vérbeli akció – árkád a rózsaszín sárkánnyal a főszerepben. Az új kalandban Spyro ki szeretné deríteni, hogy honnan származik, ki is ő valójában és, hogy mi a sorsa.
  A történet inkább akciójáték, mint árkád, mert ezúttal többet kell majd harcolni, mint ugrálni. Spyrora sok veszély és ellenség leselkedik, különféle harcstílusokkal, amikhez alkalmazkodni kell, és meg kell találni a megfelelő ellentámadást is.
  Elsősorban a mancsait kell használni a szemtől szembeni harcokban, amikben különféle kombók állnak rendelkezésre. Másik módja a harcnak a sárkánylehelet kihasználása, ami ezúttal nem csak tüzet jelent. Spyro arzenáljában szerepelnek még elementáris elemek is (tűz, elektromosság, jég, föld), amik ereje a játék folyamán folyamatosan nő, az ellenfelek erejével arányosan. Az utolsó, a harmadik harcmód az ún. Fury támadás, ami a távoli ellenfelek hatástalanítására használható.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a The Legend of Spyro: A New Beginning -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  The Legend of Spyro: A New Beginning katalógusba hozzáadva: 25.05.2011.
  Súvisiace produkty


  The Legend of Spyro: A New Beginning - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  41987 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés