The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon - XBOX 360
Bruttó ár
9.790 Ft
Nettó ár: 7.709 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36609
SierraEN szinkron

The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon [PS3]

  • A Vivendi 2006-ban indította útjára a The Legend of Spyro trilógiát, amely idén a Dawn of the Dragon alcímű epizóddal tesz pontot a történet végére - az új részt a most zajló Sierra Gamer's Day-en mutatták be.

  • A Dawn of the Dragon az előző két epizód által kitaposott ösvényen halad - tehát egy erősen harcorientált platformerről van szó -, ám az első beszámolók alapján a játék mindenkit meglepett, hiszen sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint az előzmények, és a show pozitív csalódásaként könyvelték el. Ebben első sorban a grafikának volt nagy szerepe: a játék remekül néz ki, a helyszínek és a karakterek kidolgozására nem lehet panasz.

  • A játékmenetet illetően két fontos újítást kapunk. Az egyik az, hogy Spyro a sorozat történetében először korlátlanul repkedhet majd a pályákon - köszönhető ez sárkányunk idősebb korának, ami egyébként karakterén is meglátszik. A másik a kooperatív játéklehetőség: hősünk mellett egy korábbi ellenfél, Cynder is feltűnik, és bármikor válthatunk majd a két szereplő között (a másik sárkányt ilyenkor az AI irányítja), de egy másik játékossal együtt akár egyszerre ketten is terelgethetjük őket útjukon. A készítők bevallottan kaptak némi inspirációt a God of War sorozatból is, a képeken látható méretes főellenfél, és az ellene való harc utáni menekülés erősen Kratos kalandjait ídézi.

  • A karaktereknek ezúttal is ismert sztárok kölcsönzik a hangjukat: Spyro, valamint mentora, Ignotus továbbra is Elijah Wood illetve Gary Oldman hangján szólal meg, új belépőként pedig Cristina Ricci-t és Mark Hamill-t köszönthetjük - előbbi Cynder-t, utóbbi pedig kissé irónikusan a minden gonoszság mögött álló Dark Master-t szinkronizálja majd.

  • A The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon október elején debütál, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable és Nintendo DS platformok mellett most először a két újgenerációs masinán, PlayStation 3-on és Xbox 360-on is, és valóban szép dolog lenne, ha az elmúlt évek bukdácsolása, és a fejlesztőcsapatok közötti ide-oda vándorlást követően a sorozat tizedik évfordulójára egy olyan játék készülne el, amely méltó lenne az Insomniac Games által készített első három részhez.

  • Értékelések The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon

    Nincs vélemény a termékről.