SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 The Legend of Zelda: Breath of the Wild
ÁR (BRUTTÓ)
19.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
1 szabad darab
Várható kézbesítés 10.25.

Termék kódja: 363096
Utolsó frissítés időpontja 2017.10.22. 10:45

Nintendo 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: The Legend of Zelda: Breath of the Wild [NSW]

363096
Felejtsen el mindent, amint a Legend of Zelda sorozat játékairól eddig tudott. Lépjen be a felfedezés és a kaland világába, ebbe az új, határokon túllépő The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékba. Erdőkön, mezőkön, hegyeken át utazik, közben azt fedezi fel, hogy mi történt a lerombolt Hyrule királysággal.

Készüljön fel rengeteg új ellenségre, fegyverekre, tárgyakra és hozzávalókra, melyekből főzhet ételeket, elixíreket, új tulajdonságok, melyeknek köszönhetően feladatokat old meg, manipulálhat a világgal stb. Ez a kaland megváltoztatja a világot és a játékmechanikát, amelyet eddig még nem láthatott.

Új hozzávalók, receptek vezetik Önt át az egész játékon. Gyűjtsön össze különféle fajta húsokat, gombákat, növényeket, bogarakat és egyéb tárgyakat, melyeknek köszönhetően ételeket főzhet életének feltöltésére, vagy gyorsaságra, erőre, ellenállóképességre, fagyállóságra tesz szert. A játék során felfedezett tárgyak többségét különféle receptekhez használhatja.

A játékba új erők jelennek meg, melyek segítségével különféle objektumokkal manipulálhat. Ezekre az erőkre feladatok, találóskérdések megoldásával tehet szert, és a játék végéig használhatja. Az új erő megszerzésével az interakciói száma növekedik, pl. a mágneses erő megszerzésével manipulálhat fémeket tartalmazó tárgyakkal, tavak és folyók fenekéről fém kincsesládákat halászhat elő.

Játék során különféle karakterekkel találkozhat, akik tanácsot adnak, feladatokat kap tőlük, vagy különféle értékes tárgyakat adnak el önnek, pl. télen öltözéket, így nekivághat a legmagasabb hegycsúcsoknak, esetleg különféle tárgyakat és fegyvereket. A játékvilágban szinte korlátlan hozzáférése lesz minden látható helyre, minden szoroshoz, hegyhez és sziklához, melyeket megmászhat, nehezen hozzáférhető helyekhez stb.

Természetesen rengeteg ellenséggel is találkozik, akik különféle tárgyakkal, fegyverekkel rendelkeznek, és melyeket később felhasználhat, vagy különféle helyeket őriznek, ahol fontos tárgyak vannak. Az egyik legveszélyesebb ellenség az őrzők, akik első látásra mozdulatlan és legyőzött lénynek látszanak, melyek a szentek legféltettebb titkait őrzik, és akik akkor térnek életre, ha kelletlen betolakodó közelít.

Használjon különféle funkciókat a térképen helyezzen el érdeklődési pontokat, a távcső segítségével közelítsen rá távoli helységekre és fedezze fel a terepet.

Új desztinációk keresése közben másszon meg helyeket, tornyokat, melyeket később megjelölhet a térképen, majd induljon el az úton. Az úton ellenségekkel harcol, vadállatokra vadászhat, ételekhez vagy elixírekhez hozzávalókat gyűjthet.
Több, mint 100 szentély, feladat, felfedezés vár Önre - a rejtélyek feltárása az Ön feladata, a feladatokat tetszőleges sorrendben oldhatja meg. Keresse különféle módon a megoldásokat, és oldjon meg minden lehetséges fejtörőt. Küzdje át magát a csapdákon és, melyek segítségével speciális tárgyakhoz juthat hozzá, és egyéb jutalmakhoz, melyek segítik Önt útja során.
A világot mindenféle alakú, formájú és méretű ellenség lakja. Mind sajátos módon támag és saját fegyverrel rendelkezik, harc során gyorsan kell gondolkodnia és stratégiákat kell kitalálnia.
Használja a Wolf Link amiibot a játék során és szerezze meg a farkas társnak. A farkas életét önmaga élete is befolyásolja, megtámadja az ellenséget. A közeljövőben további amiibo figurák örvendeztetik meg Önt a játék során.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild katalógusba hozzáadva: 16.01.2017.
Súvisiace produkty


The Legend of Zelda: Breath of the Wild - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
32808 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés