The Orange Box Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ The Orange Box - PS3The Orange Box - XBOX 360
Bruttó ár
5.390 Ft
Nettó ár: 4.244 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 4087
ElectronicEN szinkron

The Orange Box [PC DVD]

A The Orange Box öt újító akciójátékot tartalmaz a Valveź-től – az óriási sikerű Half Lifeź franchise alkotóitól – egy dobozban.

A PC, PLAYSTATIONź3 komputer szórakoztató rendszer és 360™ videojáték és szórakoztató rendszerek számára elérhető The Orange Box a Half Lifeź 2: Episode Two, PortalTM and Team Fortressź 2 –őt foglalja magában a díjnyertes Half Life 2 és Half Life 2: Episode One teljes verziói mellett, magával ragadó első személyű akció élményt kínálva.

A The Orange Box teljesen új játékai a következők:

Half Life 2: Episode Two – A Valve díjnyertes trilógiánának második része először viszi el a játékosokat a Város 17 falain túlra.

Portal – Egy forradalmian új fajta akciójáték, ami örökké megváltoztatja a játékos-környezet interakciót, hasonlóan ahhoz, ahogy a Half Life 2 gravitációs fegyvere újraírta a szabályokat arról, hogy a játékosok hogyan manipulálják a játékvilág tárgyait és hogyan használják a fizikát.

Team Fortress 2 – A szerep alapú online többjátékos játékok királyának régóta várt visszatérése. A Team Fortress 2 új szintre emeli a Source Engine-t merész új művészeti stílus és gazdag többjátékos játékmód révén, amelyben 9 különböző szerepet tölthetünk be Szintén elérhető The Black Box (csak PC), amely csak a három új játékot tartalmazza: Half-Life 2: Episode Two, Portal and Team Fortress 2.

Áttekintés
5 játék, egy doboz
A The Orange Box a forradalmi akciójátékok tökéletes gyűjteménye mind PC-re, mind konzolra, és kitűnő bevezető eszköz a Half Life sorozatba a konzol játékosok számára.

Epikus történet
A Half Life 2: Episode Two még mélyebbre viszi a játékosokat játéktörténelem egyik legismertebb történetében, Gordon Freeman kétségbeesett küzdelmét követve a titokzatos Kartell ellen. Ebben az epizódban a játékosok először hagyhatják el a Város 17-et.

Újraírt akció
A Portal forradalmi új akcójáték élményt hoz. A portál pisztollyal felszerelt játékosoknak lehetőségük van portálokat kreálni egyik helyről a másikra egy gombnyomás révén. A Portal örökre megváltoztatja azt, ahogy a játékosok kapcsolatba lépnek környezetükkel.

Világ szintű többjátékos mód
A Team Fortress 2 a szerep alapú többjátékos játákok nagyapjának utóda. A kilenc különböző szerepet – nehézfegyveres, kém, cserkész, robbantási szakértő, mérnök, szanitéc, lövész, katona és Piro – kínálóTeam Fortress 2 az év egyik legjobban várt többjátékos játéka minden platformon.

A cím a következő nyelveket tartalmazza:
EN szinkronCZ feliratok
The Orange Box - PC - PlayGoSmart : értékelés 4.7 5-ből 9 értékelés alapján.

Értékelések The Orange Box

Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 9 ismertető)
Talált Oldalak:   1    2  >> 
od Keresztúri Ildikó 5 az 5 csillagból! 2014.10.03.
az szeretném kérdezni hogy a játékot a steam - en kell akriválni ?
SuperGamer.hu:
Igen, a játékot Steam kell aktiválni.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Csehi András 3 az 5 csillagból! 2013.12.06.
Üdvözlöm! Karácsonyra szeretném, Pc-re néztem, azt írja hogy várható beérkezés 12.11! Ez mennyire lesz igaz! Üdv: Cs. András
SuperGamer.hu:
Szinte biztos. Hacsak valami váratlan közbe nem jön, akkor szerdán már raktáron lesz.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Müller Krisztofer 5 az 5 csillagból! 2013.07.31.
Nagyon jó játékcsomag! Mindenki aki szereti az FPS -t az vegye meg,tf2 meg még fõleg rá rak!
od Ricsi Halmai 5 az 5 csillagból! 2013.06.08.
Mûködik a Játék Win7-en is :D
SuperGamer.hu:
Üdv., elméletileg igen, de van, akinek problémája akadt már vele.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Tamásné Bányai 4 az 5 csillagból! 2012.10.02.
Üdvözlet Tóth Károly. Nem tudja mikor fognak ebbõl a játékból beszerezni? Mert megrendeltem és azt írja hogy jelenleg nincs a raktáron. Válaszát elõre is köszönöm.
SuperGamer.hu:
Üdvözlöm! Sajnos nem. A beszállítók raktárain sem elérhetõ, és nem tudjuk mikor fogják õk beraktározni, mikor lehet majd megrendelni valakitõl.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Bányai Tamásné 5 az 5 csillagból! 2012.09.24.
Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy az orange box mûködik win7 alatt? Elõre is köszönöm.
SuperGamer.hu:
Üdv! Minden bizonnyal igen.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od igaz balint 5 az 5 csillagból! 2012.08.22.
nem lehet vissza vonni a rendelést ?? mert megrendeltem a wwe 12 nevû játékot és utána olvastam hogy csak 10 nap múlva szerzik be a játékot
SuperGamer.hu:
Kedves Bálint! Természetesen lehet, de legközelebb a hasonló kéréseket ne itt írja meg, hanem küldje el emailben az uzlet@supergamer.hu - ra.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Sövérné Szõts Lídia 5 az 5 csillagból! 2012.08.17.
Ha ezt a játékot augusztus 15.-én rendeltem meg délután 5-6 óra után,akkor a terméket pénteken(augusztus 17) kapom meg?Elõre köszönöm a válaszokat csak tudni akarom mikorra várjam hogy elhozzák.
SuperGamer.hu:
Kedves Lídia! A mai napon (2012.08.17) kell, hogy kézbesítse Önnek a futár.
Üdvözlettel, Tóth Károly
od Bogya Roland 5 az 5 csillagból! 2012.01.04.
Nagyon jó játék, mindenkinek ajánlom aki szereti az FPS játékokat.Hamar kiszállították és nem volt a játékkal sem semmi probléma!
Megjelenítve 1-től 6-ig (összesen 9 ismertető)
Talált Oldalak:   1    2  >>