The Sims 2: Best of Business Collection HU PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 205256
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Best of Business Collection HU [PC DVD]





A csomag tartalmazza a The Sims 2: Divatos H&M Cuccok, a The Sims 2: Megnyitottunk - Vár az üzlet! és a The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok datadisceket.


The Sims 2: Divatos H&M Cuccok

Az EA/Maxis "családi vállalkozásának" marketingesei és kreatívjai, úgy tűnik, nagyon beindultak, hiszen a Stuffs, magyarul Cuccok széria legutóbbi darabja nemrég jelent meg, és a következő már itt toporog a küszöbön. Ráadásul a "The Sims 2: H&M Fashion Stuff" nevet viselő alkotás esetében olyan történt, melyre emlékeim szerint nem igen volt példa a franchise történetében: egy valódi divatcég jelenik meg a játékban! Az 1947-ben, Svédországban alapított H&M (Hennes & Mauritz) hálózat jelenleg a világ 28 országában (elsősorban Európában, de a Távol-Keleten és az USA-ban is megjelentek már), 1400 boltban árulja saját márkanév alatti ruházati cikkeit, kiegészítőit és kozmetikumait (Magyarországon Budapesten és Győrben vannak üzleteik). Ez a cég költözik most be Simjeink életébe, feltéve, ha megvásároljuk a terméket.

A cuccban szokásos módon 60 holmi jelenik meg, nagyrészt ruhák és kiegészítők, de kapunk egy teljes készletet ahhoz is, hogy akár a közösségi butikokat, akár a Vár az üzlet kiegészítő birtokában saját boltunkat a H&M franchise kinézetére alakítsuk át, a fényreklámoktól-logóktól a díszes bejáraton át a pultokig, kasszákig, próbababákig, illetve olyan épületelemekig, mint a cég szín- és dizájnvilágát viselő oszlopok és lépcsők. Ráadásul komplett kifutót építhetünk, dobogóval, háttérrel, fényszórókkal, ahol karaktereink divatbemutatón puccoskodhatnak.



The Sims 2: Megnyitottunk - Vár az üzlet!

Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges Simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett.

Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod Simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő "nagy dobáson" dolgoznak?



  • Hozz létre virágzó üzleteket - Nyiss szinte bármilyen boltot: butikot, műszaki boltot, pékséget, játékboltot, stb. Tedd egyénivé választott üzletedet saját stílusod, boltberendezésed és áraid segítségével. Bérelj jó eladói készséggel rendelkező alkalmazottakat és független menedzsereket, akik elvezetik a boltot, amíg Simed távol van. Figyeld, ahogy boltod családi vállalkozásból üzleti birodalommá terebélyesedik
  • Legyél főnök - Képezz alkalmazottakat, léptesd elő a jobbakat, a rosszabbakat pedig rúgd ki. Szolgáld ki a különböző vásárlók - a bámészkodók és törzsvásárlók - igényeit. Öltöztesd hajmeresztő jelmezekbe - lovagoknak, nindzsáknak, gorilláknak, stb. - Simjeidet, hogy reklámozd a boltodat. Léptesd elő legjobb alkalmazottaidat, de vigyázz a lustákkal, és tétovázás nélkül állj készen, hogy kirúgd őket, ha kell
  • Ismerd ki a mesterséget - A vendég az úr! Fejleszd Simjeid eladói képességeit és döntsd el, rámenősnek vagy engedékenynek kell-e lennie a vevővel, hogy nyélbe üsse az üzletet. Nyerd el a legjobbaknak járó díjat, amivel üzleti hírnevet szerezhetsz Simednek. Vajon mivel csinál több pénzt Simed: ha olcsón árul gyenge minőséget, vagy luxuscikkeket csillagászati áron?
  • Kamatoztasd a tehetséget - Virágrendezés, játékkészítés, házőrző robotok gyártása, bolttakarítás - képzett Simjeiddel készíttess minőségi és drága árukat. Ha beéred kevesebbel, kuporgathatod az aprót, vagy gyárthatsz hibás játékrobotokat. Mindegy hogyan, csak vidd haza a kenyérrevalót!
  • Több mint 125 új tárgy - Vásárolj be alapvető üzleti felszereléseket, például polcokat az árudnak, vitrineket, székeket, játék-munkapadokat, virágtartókat, pénztárgépeket és egyebeket. Tedd hangulatosabbá az összképet napernyőkkel vagy liftekkel és eladói egyenruhákkal. Az új tárgyakkal nem lesz több unalmas nap az üzletben!

    The Sims 2: Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

    Úgy tűnik, nincs vége az EA Sims ötleteinek és a játékosok vásárlókedvének, hiszen egy újabb (immár a hetedik) cuccos csomagot jelentettek be a lányok-fiúk - ezúttal a lakást öltöztethetjük fel.

    A legújabb jövevény címe nagyjából már el is árulja a témát: modern és romantikus stílusban öltöztethetjük fel a két említett helyiséget. Gránit munkalapos vagy fából faragott konyhapultok, kovácsoltvas tűzhely, csupa üveg zuhanykabin vagy szerelemre hívó ülőkád vár ránk, a kínálat lefedi az összes idetartozó holmit a mosdótól a robotgépig, a lámpáktól a tükrökig, festményektől a szőnyegekig, és persze a csempékről sem feledkeztek meg a készítők. Az új küllemű konyha és fürdő mellé némi ajándék is dukál, hogy Simjeink ne lógjanak ki az ily módon áthangolt helyiségekből, ezért a lubickolóknak arcpakolás, törölköző-turbán, köntös, főzőcskézőknek kötény jár, bónuszként pedig puha kasmírpulóver, csak hogy jó legyen nekünk.



    A datadiscek a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM futnak! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések The Sims 2: Best of Business Collection HU

    Nincs vélemény a termékről.