The Sims 2: Divatos H&M Cuccok HU PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7548
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Divatos H&M Cuccok HU [PC CD]



Az EA/Maxis "családi vállalkozásának" marketingesei és kreatívjai, úgy tűnik, nagyon beindultak, hiszen a Stuffs, magyarul Cuccok széria legutóbbi darabja nemrég jelent meg, és a következő már itt toporog a küszöbön. Ráadásul a "The Sims 2: H&M Fashion Stuff" nevet viselő alkotás esetében olyan történt, melyre emlékeim szerint nem igen volt példa a franchise történetében: egy valódi divatcég jelenik meg a játékban! Az 1947-ben, Svédországban alapított H&M (Hennes & Mauritz) hálózat jelenleg a világ 28 országában (elsősorban Európában, de a Távol-Keleten és az USA-ban is megjelentek már), 1400 boltban árulja saját márkanév alatti ruházati cikkeit, kiegészítőit és kozmetikumait (Magyarországon Budapesten és Győrben vannak üzleteik). Ez a cég költözik most be Simjeink életébe, feltéve, ha megvásároljuk a terméket.

A cuccban szokásos módon 60 holmi jelenik meg, nagyrészt ruhák és kiegészítők, de kapunk egy teljes készletet ahhoz is, hogy akár a közösségi butikokat, akár a Vár az üzlet kiegészítő birtokában saját boltunkat a H&M franchise kinézetére alakítsuk át, a fényreklámoktól-logóktól a díszes bejáraton át a pultokig, kasszákig, próbababákig, illetve olyan épületelemekig, mint a cég szín- és dizájnvilágát viselő oszlopok és lépcsők. Ráadásul komplett kifutót építhetünk, dobogóval, háttérrel, fényszórókkal, ahol karaktereink divatbemutatón puccoskodhatnak.



A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 2: Divatos H&M Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.