The Sims 2: Házikedvenc HU PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 2842
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Házikedvenc HU [PC CD]



Most először készíthetsz Simjeidnek állatot úgy, hogy szeretgethetik, ölelgethetik Őket, elvihetik sétálni a parkba és nevelhetik Őket. Az állatkészítővel olyan állatot készíthetsz Simednek, ami legjobban megfelel az igényeiknek. Válaszd ki a kutya vagy cica fajtáját (pl. Maine Coon vagy Labrador) és tervezd meg az állatod egyedi bundáját. Kedvenceidnek most már saját munkája lehet, válassz Neki hivatást a Szórakoztató iparban, legyen őrző-védő vagy Szolgáltató karrierje. Vidd ki sétálni a Központi parkba, vagy más közösségi területre, ahol találkozhatsz más Simekkel, amíg kis kedvencednek válogatsz a számtalan tartozék egyikéből. Legyél Te a város doktora és irányítsd a Városi Állategészségügyi Centrumot.

Tedd rá a mancsod a The Sims™ 2 Házi Kedvenc kiegészítő csomagra! Létrehozod Simjeidnek a tökéletes háziállatot, hogy játsszon és szeressen egy életen át. Minden állatnak van személyisége. Válassz sok kutya és macskafajtából!! Vagy alkoss egy egyedülálló kutyát vagy macskát. Simjeid taníthatnak nekik trükköket, kiviheti őket a parkba sétálni, vagy aludj vele. Viszont az állatoknak saját akaratuk is van, készülj fel a meglepetésekre!

  • A Simeknek háziállatuk van! - Adj hozzá a családhoz, kutyákat, macskákat, madarakat vagy tengeri malacokat. A gyerekek ölelgetik a cicákat, a felnőttek végignézik, ahogy elalszanak a kanapén, az idősebbek pedig kimennek a parkba sétáltatni a kis kedvencet, a Simek minden különleges pillanatot megosztanak háziállataikkal!
  • Hozd létre kedvencedet! - Válassz ki kutyafajtát, vagy egy macskafajtát. Vagy inkább alkoss egy teljesen egyedülálló cicust vagy kutyust. Módosíthatod a testalkatát, a szőrzetét pedig rétegekkel alakíthatod ki. Határozd meg a személyiségüket, és döntsd el, hogy tehetséges vagy lökött, lusta vagy örökmozgó legyen!
  • A háziállatoknak is van genetikájuk - Keverj két különböző fajú cicát, vagy kutyát, és egy teljesen új egyedig állat jön létre. Telefonálj, hogy bejegyezzék őket. Így a Create-a-Pets -ben már benn is lesz az új cica vagy kutya!
  • Kedvencek állással - A háziállatoknak taníthatsz trükköket, amik segítségével előléptethetik a munkájukban, hogy ők is hozzájáruljanak a családi kasszához. Lehet, hogy filmsztárként végez a kedvenced?
  • Oszd meg a világgal az állatokat! - Töltsd fel a kedvencedet a Sims2.com-ra, hogy egy másik Sims 2 Házi Kedvenc rajongó letölthesse!

    A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések The Sims 2: Házikedvenc HU

    Nincs vélemény a termékről.