The Sims 2: Paloták és Parkok Cuccok HU PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36702
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Paloták és Parkok Cuccok HU [PC DVD]



Az angol "mansion" szóra elég nehéz jó magyar kifejezést találni, a hivatalos kúria és palota más-más képeket villant be nekünk. A legjobb példa talán az egyik legismertebb "mansion" felemlegetése: Hugh Hefner, a Playboy-birodalom alapítója is egy ilyenben él, és rendezi híres-hírhedt partijait. Nos tehát, az új "cucc" csomagban hatalmas luxuslakásokat építhetünk, és az általában kötelezően hozzátartozó buja kerteket, helyesebben inkább parkokat.

Három témát kapunk: az egyik az egzotikus marokkói, mely visszatérő elem a sorozatban, a másik az art deco, amelyről legutóbb a Bioshock kapcsán esett szó, hiszen abban is hasonló stílusban épült fel Rapture víz alatti városa, az utolsó pedig a romantikus és elegáns second empire, amely a viktoriánus korszakban, a 19. század második felében volt igen népszerű. Mindehhez igen sok, ezúttal főleg építészeti elem jár: íves, nagy lépcsők, oszlopok, ablakok, ajtók, tetők, kerítések, sőt napelemek, plusz csillárventilátorok, a kertekbe pedig a növényeken (többek között íriszek, napraforgók, sárgaliliomok) kívül szobrok, szökőkutak, és művészileg formára nyírt bokrok.



A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 2: Paloták és Parkok Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.