The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU PC CD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 29278
ElectronicHU feliratok

The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU [PC CD]



Mesés díszletek cuccok, Csili - Villi cuccok, Bulis cuccok, Divatos H&M cuccok - négy csomag, melyben az adott témában pár tucatnyi ezt meg azt nyújtott át a Maxis, azaz inkább az EA kreatív teamje. Akinek ezek bejöttek, örülhet, mert újabb jövevénnyel gyarapodik a család.

A poronty neve pedig Teen Style Stuff lesz, és gondolom angoltudás nélkül is kisakkozható, hogy a tinik kapnak divatos holmikat ezúttal - egész pontosan három stílus képviselőjét lehet megfelelően kistafírungozni. A "gótikus" ifjak (figyelem: nem emó, hanem "goth", ami jóval megelőzte ezt az emós marhaságot, és ez nagy különbség!)

Lázadó, sötét világát vörös és fekete szobaberendezéssel, bársonyszékekkel, pókhálós szőnyeggel, no és csatos-láncos bőrszerkóval, csizmával-bakanccsal, hálókkal, tetkókkal fejezhetjük ki. A sportos lelkűeket vidám, tengert idéző, kék-fehér berendezéssel, falra szerelhető szörf- és gördeszkával, ilyen témájú plakátokkal, keki halászgatyával és más laza gönccel lephetjük meg. Végül ott vannak a jövő plázacicái, a barbilányok, újgazdagék csemetéi, akiknek kényes ízlését trendi rucikkal, rózsaszín-kék bútorokkal, kényelmes ággyal, cuki babákkal és poszterekkel elégíthetjük ki. Mindezekhez új tervezésű tévék, rádiók, egyéb kütyük is járnak, hogy az ifjú Simek ne szenvedjenek semmiben sem hiányt, és hűen megmutathassák a világnak önmagukat.



A datadisc a The Sims 2 vagy a The Sims 2: Deluxe vagy a The Sims 2 Double Deluxe alapjáték nélkül NEM fut! Az alapjátékokat a csomag NEM tartalmazza!


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 2: Trendi Tini Cuccok HU

Nincs vélemény a termékről.