The Sims 3: Álomállások HU PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39638
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Álomállások HU [PC DVD]



Az új datadisc bemutatja a Simsek munkahelyét, de nem csak azt. Az előmenetelüket befolyásolhatod, ha effektíven, gyorsan és kreatívan dolgoznak akkor a karrierjük hirtelen emelkedni fog. Ám az ellenkezőjére is lehetőséget kapsz. Ha olyan kedved van, akkor lusta, flegma munkások is lehetnek, akik csak az időt eltölteni járnak munkába. A jövőjük a Te kezedben van, minden lépés, amit teszel befolyásolja a jövőt és a városka sorsát.

Szeretnél városi építésszé válni, és saját elképzeléseid szerint alakítani a város képét? Lehetőséget kapsz a város atmoszférájának alakítására Építés és Bevásárlás módban. Életek mentésére érzed magad elhivatottnak? Állj be orvosnak, mentősnek vagy tűzoltónak. Minden munkahelyen érvényesülnek a karakter jellemzői. Ha gonosz a karakter, akkor orvosként biztos nem fogja elmulasztani a páciensen való kísérletezést, ha arra lehetősége adódik. Milyen lehet magándetektívnek lenni? A saját informátoraidtól szerez a bizalmas tippeket, ha kell erőszakkal egy sötét sikátorban.

Ezeken kívül természetesen sok más állás is vár Rád. Lehetsz ördögűző, zseniális feltaláló, elismert szobrász, stylist – akinek a kezei közül kiváló kinézetű, vagy rettenetes emberek kerülnek ki.

A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 3: Álomállások HU

Nincs vélemény a termékről.