The Sims 3: Évszakok HU PC DVD

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 209566
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Évszakok HU [PC DVD]

Színesítsd a játékot az évszakok váltakozásával! A The Sims 3 Évszakok kiegészítő csomag jóvoltából simjeid immár úszkálhatnak az óceánban egy forró nyári napon, almákat halászhatnak az őszi levelek színes forgatagában, próbára tehetik az ügyességüket a hódeszkás fél csőben, vagy üdvözölhetik az első tavaszi záporokat egy tarka esernyővel sétálgatva az esőben. Új szabadidős elfoglaltságok - például a foci -, valamint fergeteges évszakköszöntő fesztiválok és ünnepségek idézik meg az egyes évszakok hangulatát. Simed csókokat oszthat a tavaszi fesztivál puszifülkéjében, vagy megnézheti, miféle lidérc-napi meglepetések várják a kísértetházban. Öltözz az évszaknak megfelelően: az új, szezonális kínálatban az esőkabátoktól a téli hacukákig mindent megtalálsz. Az új ételeknek, díszítőelemeknek és időjárási jelenségeknek köszönhetően simjeid végre kiélvezhetik a váltakozó évszakok minden örömét és szépségét - az élet játszótere most változatosabb, mint valaha!

  • Szórakoztasd simjeidet új szabadidős lehetőségekkel minden évszakban: Akár meghitt iglut épít vagy hajmeresztő töklámpást farigcsál, akár fejest ugrik a medencébe vagy tűzijátékkal szórakoztatja a barátait, a simed egész évben talál majd a kedvére való elfoglaltságokat.
  • Vegyél részt az évszakköszöntő fesztiválok forgatagában: Simjeid hócsatázhatnak egy nagyot a téli fesztiválon, kipingáltathatják az arcukat a nyári vigasságokon, hajnalig rophatják a tavaszi bálon, vagy almát halászhatnak az őszi fesztivál forgatagában.
  • Éld át a változó időjárás örömeit és nehézségeit: Az új időjárási jelenségek és a simek rájuk adott reakciói tökéletesen visszaadják a természet erejét és szépségét. A simek immár lebarnulhatnak, villámcsapást szenvedhetnek, és akár meg is fázhatnak.
  • Lásd vendégül az évszakokat az otthonodban: Simed megtanulhatja a sütőtökös pite receptjét, és újjávarázsolhatja az otthonát az új bútorok és díszítőelemek segítségével. Számos újdonság vár, minden évszakra jut valami különleges meglepetés: készülj a nyárra a barnító kabinnal, vagy alapozd meg az ünnepi hangulatot a ház díszkivilágításával és feldíszítésével!
  • Öltözz az évszaknak megfelelően: Frissítsd fel simjeid ruhatárát az új, szezonális darabokkal: téli szerkók, vízálló overallok, esőkabátok, esernyők és lidérc-napi jelmezek sokasága várja, hogy fel- és kipróbáld őket!
  • Fogadj rejtélyes vendégeket: Nem csak az új időjárási jelenségek hoznak változatosságot az égboltra! Barátkozz össze egy földönkívüli látogatóval, és használd a repülő csészealját: rabolj el vele egy környékbelit, vonj megszállás alá egy közösségi területet, vagy kelj útra a csillagok közé!
  • Lazíts elegánsan a Különleges kiadás részét képező Jégbárban: Az elegáns, jégből faragott bárpult, bárszékek és klubasztal jóvoltából simed méltó fogadtatásban részesítheti a vendégeit. Az új, különleges berendezési tárgyak - mint a jégből faragott étkezőszék és -asztal, kávézóasztal, heverő és kétszemélyes fotel - egyedi stílust kölcsönöznek bármely Sim lak helyiségeinek. A jégbár egyedi építészeti elemeket is tartalmaz, amelyekkel egyéni stílussal ruházhatod fel simjeid épületeit.



    A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések The Sims 3: Évszakok HU

    Nincs vélemény a termékről.