The Sims 3: Előre a jövőbe HU PC DVD

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 220489
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Előre a jövőbe HU [PC DVD]

Izzítsd be az Időkaput, és küldd el simjeidet az eddigi legizgalmasabb utazásukra: ez vadonatúj világba, amely a jövőben található, több száz évvel később! Amíg odaát vannak, a simjeid fejleszthetik a modern technológiai jártasságukat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a jövőbeli technológiából. Akár légdeszkán vagy hátirakétával repkednek, egysínű vasúttal vagy csőliftekkel közlekednek, akár a futurisztikus frizurákat és öltözékeket próbálgatják, egy új élményekkel és felfedezésekkel teli világ várja őket. Hozz létre egyedi Plumbotokat, add hozzá őket a családodhoz, és programozd őket személyiségchipek nagy választékával, amely módosítja a viselkedésüket! Ugrálj a jelen és a jövő között kedved szerint, és kísérletezz a következményekkel: simjeid jelenbéli tettei meglepő hatással lehetnek a jövőbeli örökségükre, a leszármazottaikra és a jövő simjeinek életére.

  • Utazz el simjeiddel a jövőbe! A The Sims sorozat történetében most először a jövő lehet a játszótered! Lépj át az Időkapun, és küldd el simjeidet egy vadonatúj világba, amely a jövőben, több száz évvel a mi korunk után létezik, és ahol teljesen új élet várja őket!
  • Kísérletezz a jövő technológiájával! Láthatod, hogyan változtatja meg a szórakoztatásra, a közlekedésre és az otthonokban használt új technológia a simek étkezési, alvási, utazási, társasági, munkavégzési és szabadidős szokásait. A simjeid elsajátíthatják a vadonatúj technológia használatát a jövőben, és az így megszerzett modern technológiai jártasságukat a jelenben is hasznosíthatják.
  • Változtasd meg a jövőt! Simjeid jelenbéli tettei jelentik a jövőbeni örökségük alapját. Akár a leszármazottaikkal is találkozhatnak odaát, és a jelenben megváltoztathatják azok sorsát. Simjeid tehát számos lehetőséget kapnak a jövő alakítására: ultra-utópisztikus társadalmat hoznak létre vagy a teljes káoszért dolgoznak?
  • Mesélj el új történeteket a vadonatúj "Bot létrehozása" funkcióval! Építsd meg és szabd testre a Plumbotok egész sorát, és add hozzá őket simjeid családjához! Hozz létre egyedi személyiségchipeket, és használd fel őket Plumbotjaid programozására. A Plumbotok egyszerre hét személyiségchipet használhatnak, így gyakran váratlan módon reagálnak és viselkednek. Mi történik vajon, ha a robodadus chipet a baljós bitekkel kombinálod?
  • Vásárold és építsd meg a jövő otthonait! Építsd meg a jövő otthonait holografikus tévékkel, festővásznakkal, növényekkel és számítógépekkel, és közlekedj az emeletek között antigravitációs csőliftekben! Szerelj fel önműködő tolóajtókat, alakíts ki békés tetőkerteket, és építs üvegből készült padlót és falakat, így kölcsönözve futurisztikus hangulatot az otthonaiknak. A jövő otthona olyan, amilyenné tenni szeretnéd!
  • Játssz egy új világban, több száz évvel a mi korunk után! Száguldj át a városon az egysínű vonattal, vagy csatolj fel egy hátirakétát, és repkedj a barátaiddal! Vadonatúj helyszínek egész sora vár: látogass el a jövő bevásárlóközpontjába, és böngéssz a legújabb kütyük és szerkók között, amelyek interaktív állványokon kelletik magukat. Kebelezz be egy Plumbotok által felszolgált szintetikus ínyencséget a kávézó kerthelyiségében! Vállalj munkát a jövőben Plumbot-árusként vagy a Nebula Csillagvizsgáló neves csillagászaként! Vagy indulj el felfedezni a hatalmas, kietlen pusztaságot - ki tudja, simjeid talán ritka ereklyékre bukkannak, vagy sikerül kideríteniük, mi történt az óceánnal.





    A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések The Sims 3: Előre a jövőbe HU

    Nincs vélemény a termékről.