The Sims 3: Házi kedvenc HU PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 4046
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Házi kedvenc HU [PC DVD]



A házi kedvencek jelentik a legnagyobb projektet az egész sorozat történetében, mert magában foglalja a Sims 3 legjobb pillanatait, és felejthetetlen élménnyel egészíti ki azt a kis kedvenceknek köszönhetően. Most először játszhatsz „állatbőrben” és láthatod a világot a háziállatok szemével.

Végtelen játéklehetőségek nyílnak meg előtted az egyes történeteken keresztül. Legyen szó egy single srácról, aki a kutyájával „vadászik” a parkban barátnőre, vagy a helyi alvilág vezéréről és az ő macskájáról.

Több, mint 100 kutya- és macskafaj áll rendelkezésre, amik szabadon változtathatók, köztük a border collie vagy a maine coon. Az állatokat tenyésztheted is és meg is oszthatod őket a barátaiddal.

A kedvenceidet magaddal viheted randira, vagy egy közös játékra a parkba, a macskákat a számukra kialakított dzsungelbe, a lovakat pedig a ranchra. A The Sims 3: Petsben kedved szerint játszhatsz az állatokkal. A játék az örömök mellett azonban bemutatja az állattartással kapcsolatos gondokat is. Gondoskodnod kell róluk, treníroznod kell őket, de a lovakat kihasználhatod például a városban való közlekedésre is.

Ha új fajokat szeretnél tenyészteni, vagy Te magad szeretnél valamelyik állat bőrébe bújni a The Sims 3: Petsben ezt megteheted, teljes szabadságot kapsz abban, hogy az elképzeléseid szerint alakítsd a kedvenceidet.



A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 3: Házi kedvenc HU

Nincs vélemény a termékről.