The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok PC DVD

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 206206
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok [PC DVD]

Édesítsd meg Simjeid életét Katy Perry elragadó stílusával!

Kényeztesd Simjeidet Katy Perry bájos, élénk stílusában! A The Sims™ 3 Katy Perry Édes apróságok csomag számtalan díszítőelemet és bútordarabot, no meg persze bűbájos ruhadarabokat és frizurákat tartalmaz. A Katy valódi ruhái és színpadi kellékei által ihletett, mókás bútorok, lakberendezési tárgyak és öltözékek kedvesen vagány hangulatot csempésznek a Simek életébe. A minden képzeletet felülmúló választék jóvoltából Simjeid most három vadonatúj, egyedi közösségi területet is birtokba vehetnek: egy találkahelyet, egy kisvárosi parkot és egy uszodát - persze Katy Perry elbűvölő, védjeggyé vált stílusában tálalva!



  • Édesítsd meg Simjeid életét Katy Perry által inspirált holmik sokaságával - olyan ennivaló holmik várnak, mint a minyont idéző gitár, a válogatott finomságokat formázó játszótéri játékok és burjánzó, vattacukor-lombozatú fák.
  • Varázsold Simjeid otthonát és városát igazi cukorkaországgá bolondos, színpompás bútorok és díszítőelemek sokaságával!
  • Dobd fel Simjeid megjelenését pár ennivalóan édes szereléssel és hajviselettel!
  • Színesítsd a városképet három új, használatra kész közösségi helyszínnel, amelyek elhozzák Katy Perry varázsát Simjeid mindennapjaiba!
  • Köszöntsd a pénteket a Simek társaságában - a tiéd lehet Katy Perry TGIF című sikerdalának exkluzív, Sim nyelvű változata!
  • Több finomság, mint amennyi beléd fér: a tárgyak és öltözékek gazdag választékával PLUSZ a 3 használatra kész közösségi helyszínnel ez határozottan több, mint egyszerű tárgycsomag!

    A datadisc a The Sims 3 alapjáték és aktív Internetkapcsolat nélkül NEM fut!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

    Értékelések The Sims 3: Katy Perry Édes apróságok

    Nincs vélemény a termékről.