The Sims 3: Nemzedékek HU PC DVD

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 38196
ElectronicHU feliratok

The Sims 3: Nemzedékek HU [PC DVD]



Új kiegészítő lemez a The Sims 3 – hoz, ami különféle ünnepeket, drámákat hoz a játékba, amik által kifejezheted a kreativitásod. A kamera segítségével figyelemmel követheted és megörökítheted a Simek életének fontos pillanatait, amiket aztán a hivatalos oldalon vagy a facebookon meg is oszthatsz.

A játék elején a Simek egy gyerekvilágban találják magukat, ahol gondtalan tánc és szórakozás vár rájuk kisebb – nagyobb kalandokkal kombinálva a fa tetején álló faházban. A faháznak három változata van: űrhajó, klasszikus faház, vagy kastély. A figyelmüket később a felnőtté válás lázadásokkal teli évei foglalják le, különféle kamasz vicceket találnak ki egymás bosszantására (hajfestés, becsengetés a szomszédhoz), és házibulikat rendeznek a szülők elutazásakor.

Felnőttkorukban felhőtlen szabadságot élvezhetnek, vagy legény- leánybúcsút tarthatnak a szabadságtól való búcsúzás alkalmából, fantasztikus esküvőt tervezhetnek. Megérintik őket a középkorban mindenkit megérintő problémák. A Nemzedékek tehát új színt visza a Simek életébe, új lehetőségeket nyit meg előttük.

A Datadisc a The Sims 3 alapjáték nélkül NEM fut! A játék aktív Internetkapcsolatot igényel.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronDE szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések The Sims 3: Nemzedékek HU

Nincs vélemény a termékről.