SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Stratégiai  ► 

The Sims 3: Természetfeletti erők HU

 The Sims 3: Természetfeletti erők HU
ÁR (BRUTTÓ)
5.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 206867

Electronic 12 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő HU feliratok
 
 

LEÍRÁS: The Sims 3: Természetfeletti erők HU [PC DVD]

HONOSÍTÁS: Magyar változat

206867
A The Sims 3: Természetfeletti erők játékban saját farkasemberelet, tündéreket, varázslókat és vámpírokat hozhat létre a Készítsd el saját simsedet, olyan részletekre is kitérhetsz, hogy milyen hosszú legyen a farkasember szőre, vagy milyen alakja legyen a tündér szárnyának. A természetfeletti Simseknél új tulajdonságok, képességek és interakciók jelennek meg, melyek a játékot gazdagítják. Például a tündérek és a vámpírok lassabban öregednek, a varázslóknak mágiskus képességeik vannak, a farkasemberek pedig képesek az állati ösztöneiket uralni, valamint bármikor átváltozni.

Varázslással, elixír főzéssel fejlődhet a mágiában, majd jó, vagy rossz szándékkal befolyásolhatja a többi Sims életét. Ez főleg az elixírek széles skálájának segítségével lehetséges, bevonzhatja a munkahelyi sikert, vagy gyorsan lefogyhat, de akár még zombivá is válhat. A zombi elixírnek köszönhetően a semmit sem sejtő Simsek idegen agyak után vágyakozó, sánta monstrumokká vllnak, melyek a városban rémületet és káoszt okoznak. Megoszthatja elixírjeit barátaival, akik a The Sims 3 szintén játsszák.

Fokozatosan a Moonlight Falls természetfeletti és titokzatos környezetébe kerül, ahol mágikus objektumokat és gótikus dekorációkat fedez fel, mint pl. egy titkos bejáratot rejtő könyvtár, varázstükör. Varázslóként vagy alkimistaként akár új karriert is kezdhet. Eközben a lunáris ciklus alatt érdekes dolgok történnek, titkok és rejtélyek jelennek meg, melyek a várost fenekestül felfordítják.
 • Készítsen saját boszorkányokat, varázslókat, farkasembereket, vámpírokat és tündéreket, miközben minden teremtés saját varázserővel, tulajdonsággal és interakcióval rendelkezik.
 • Fedezze fel a Moonlight Falls városának minden titkát, akik a holdfényben jönnek elő. Megrémíti a Simseit, vagy nagyobb hatalomhoz jutnak?
 • Tanuljon meg varázslatot megidézni, keressen értékes hozzávalókat az elixírjéhez, hogy elvarázsolhassa, vagy megátkozhassa Simsei életét. Elixírjeit barátai játékaiba is elküldheti, aki a The Sims 3 játszák. Simsei szenzibilis képességei fejlődhetnek, és akár még egy jós karrierbe is belevághat.
 • Vágtasson seprűjén az arénában, térjen be a cigányok lakókocsijába, vagy cicomázza ki magát a varázstükör előtt. Felébresztheti Bonehildát. Ilyen mennyiségű varázstárgy mellett, soha nem lehet tudni, mi történhet.
 • Készítsen egy titkos helyiséget a tolóajtós könyvtár mögött, vegye körül magát félelmetes bútorokkal.
 • Keverjen össze egy speciális elixírt, amely agyvelőre éhes szörnyeket teremt. Harapja meg a többi Simst és terjessze a szerelmet, ... vagy okozzon katasztrófát. Ne aggódjon, mindig összekeverheti saját elixírjét, amely Simsét visszaváltoztatja.

                                                            A játék aktív Internetkapcsolatot és Origin aktivációt igényel!   

                                            A datadisk a The Sims 3 alapjáték nélkül nem fut és aktív Internetkapcsolatot igényel!A játék aktív Internetkapcsolatot és Origin aktivációt igényel!


A cím a következő nyelvi honosításokat tartalmazza:
 HU feliratok EN szinkron DE szinkron CZ feliratok PL feliratok
The Sims 3: Természetfeletti erők HU : értékelése 5 az 5 - ből, 3 értékelés alapján.
Ha mégtöbb információt kíván megtudni a The Sims 3: Természetfeletti erők HU -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
The Sims 3: Természetfeletti erők HU katalógusba hozzáadva: 11.07.2012.
Súvisiace produkty


The Sims 3: Természetfeletti erők HU - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
32714 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés