The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 347005
Telltale

The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

258398
Az élőhalottak ismét érkeznek. A Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series játék folytatódik.

Ön Clementine, a fiatal túlélő abban a világban, amely pokollá változott. A holtak feléledtek, hogy az élőkön élősködjenek, az élőknek pedig nem lehet hinni. Clementin kénytelen ebben az őrült világban túlélni.

Több hónap telt el az első rész elteltétől, Clementine biztonságot keres. De mit tehet egy egyszerű gyerek, aki élve maradt, és az élők ugyanolyan rosszak lehetnek, néha talán még rosszabbak, mint a holtak? A játék teszteli Önt olyan helyzetekben és dilemmákban, amelyek vizsgálják moralitását és a túlélésre való ösztöneit.

A The Walking Dead Season Two játék története az Ön döntései és választásai alapján változnak. Ennek köszönhetően a története egészen eltérhet mások történetétől. Ha játszotta az első részt és a letölthető "400 Days" epizódot, a döntései meghatározzák a Season Twoo történetét. Természetesen ahhoz, hogy a játékot teljes egészében kiélvezze, nem fontos sem az első rész, sem a letölthető "400 Days" rész játszása.

  • A 2012 játék sláger folytatása.



Értékelések The Walking Dead Season Two: A Telltale Games Series [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.