theHunter: Call of the Wild [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
10.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 377894
Avalanche

theHunter: Call of the Wild [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

363967
A The Hunter: Call of the Wild egy mély vadászélményt biztosít, melyet eddig még nem volt módja megismerni. Lépjen be ebbe a világba, amely teli van szarvasokkal, bölényekkel, madarakkal, kis teremtményekkel és bogarakkal. Az 50 négyzet mérföldön elterülő világ az Apex technológia segítségével készült. Az egy játékos számára készült gazdag módon kívül a játék akár nyolc játékos számára közreműködést és versenyt kínál fel.
  • Élőlények széles skálája a legnagyobbaktól a legkisebbekig.
  • Élje át az állatok viselkedését, a dinamikus időjárást, éjszakák és nappalok váltakozását, szimulált ballisztikát, valós hanghatásokat stb.
  • Fedezze fel ezt a területet, mocsarakat, sűrű erdőket.
  • Fegyverkezzen fel puskákkal, pisztolyokkal és nyilakkal, melyeket felszerelhet különféle kiegészítőkkel és lövedékekkel.


Értékelések theHunter: Call of the Wild [XBOX ONE] - BAZÁR (Használt termék)

Nincs vélemény a termékről.