Theme Hospital (SoldOut) PC CD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 7740
ElectronicEN szinkron

Theme Hospital (SoldOut) [PC CD]

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A tematikus kórház talán a világ legszórakoztatóbb kórháza. Mindenesetre legalább a számítógépes játékok világában megpróbálják ezt a fajta büszkeséget elérni. Amellett, hogy a cím az alkalmazottak felvételét, biztosítva szervek és más lényeges elemeit zavartalan mûködéséhez a kórházban, akkor oldja meg például szeretem az életet orvosok és ápolók. Nem fog megtörténni a kusza helyzetek és a humor egy része, ami egyszerûvé teszi a játékot.
Theme Hospital (SoldOut) - PC - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 3 értékelés alapján.

Értékelések Theme Hospital (SoldOut)

Megjelenítve 1-től 3-ig (összesen 3 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Horváth Nándor 5 az 5 csillagból! 2013.10.16.
Amit rendeltem azt kaptam! Kiváló áru! Másnap már kiszállításra is került! Köszönöm!
od Nyeste Csaba 5 az 5 csillagból! 2013.09.21.
UPDATE: a játékot kipróbáltam, bár kisebb probléma ütközik a telepítés windows 7 64 bites rendszeren. (ergó nem lehet feltelepiteni) Megoldást a forgalmazó ad ezen a linken http://www.sold-out.co.uk/support.asp?pid=177 Másik megoldás a CORSIX nevû teljesen ingyenes kiegészítõ (persze kell mellé a teljes játék), amely "windows-osítja" a játékot. Üdv
od Nyeste Csaba 5 az 5 csillagból! 2013.09.20.
Ez egy õsrégi játék (még a DOS-os idõkbõl) és szerettem volna hivatalosan beszerezni, de ez képtelenség volt. Egészen addig, amíg újra ki nem adták ezt a remek játékot és köszönhetõen a supergamer.hu oldalnak, akiken keresztül hozzájuthattam és mivel volt raktáron, azonnal le is csaphattam rá! Örömmel fogok vele játszani már ma este! ;)
Megjelenítve 1-től 3-ig (összesen 3 ismertető)
Talált Oldalak:   1