Thrustmaster T128 kormány és pedálsor készlet for PS5/PS4/PC

ingyenes szállítás a választott szállítási módtól függetlenül...
Bruttó ár
71.190 Ft
Nettó ár: 56.055 Ft
 
Termék kódja: 451831
Thrustmaster

Thrustmaster T128 kormány és pedálsor készlet for PS5/PS4/PC [4160781]

A Thrustmaster T128 HYBRID DRIVE rendszerrel rendelkezik, amely a szíjtárcsát és a hajtóművet egyesíti, hogy magával ragadó és sokoldalú Force Feedbacket biztosítson, és 20%-kal nagyobb teljesítményt biztosítson (a korábbi Thrustmaster T150 hibrid versenykormányhoz képest).

A könnyű kormánykerék segítségével igazán átérezheti a Force Feedback rendszer által közvetített érzéseket a hiteles versenyzési élmény és a versenypályák optimalizálása érdekében. A 4 színű LED szalag lehetővé teszi a motor fordulatszámának figyelését és jelzi, ha eljött a sebességváltás ideje. A bilincs alapú rögzítési rendszernek köszönhetően a versenykormány asztalokhoz és deszkákhoz illeszthető a gyors és egyszerű beállítás érdekében. A versenykormányhoz mellékelt T2PM pedálkészlet szabadalmaztatott súrlódásmentes mágneses technológiával rendelkezik a nagyobb pontosság érdekében, amely nem csökken az idő múlásával.

A T128-at mindazon játékosok számára tervezték, akik az első versenykormányt keresik, amely új magával ragadó érzéseket kínál, és azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék fejleszteni vezetési képességeiket. A T128 egy hivatalosan engedélyezett versenykerék PlayStation 5 és PlayStation 4 számára, és kompatibilis a PC-vel.

A termékről

  • ÉBRESZD FEL A VERSENYZŐI ÖSZTÖNT
    Élje át a versenyzés élményeit a kormánykeréken keresztül a HYBRID DRIVE Force Feedback funkciónak köszönhetően, élvezze a teljesen magával ragadó élményt, és fejlessze versenyzési készségeit. Optimalizálja nyomvonalait, irányítsa a sodródást, és előzze meg riválisait a T128-cal és a T2PM pedálkészlettel – mindkettő megbízható, rendkívül precíz mágneses technológiával.
  • MAGÁVAL RAGADÓ FORCE FEEDBACK
    A HYBRID DRIVE technológia a Force Feedback rendszerben lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtapasztalják az összes szórakoztató és intuitív vezetési élményt. Minden jármű súlya, ütközései és ütései, a gumiabroncs tapadás elvesztése a kanyarokban és az útfelület típusai mind-mind a kormányon keresztül érezhetőek a magával ragadó versenyzés érdekében, amely felébreszti a vezetési ösztönt.
  • MÁGNESES VÁLTÓLAPÁTOK
    A mágneses HEART technológiának köszönhetően a váltófülek egyértelmű és precíz aktiválással lehetővé teszik a fokozatváltást (válaszidő 30 ezredmásodperc), a sportos teljesítmény és a vezetési hibák nélkül. Ez a szabadalmaztatott technológia, amelyet érintésmentes, súrlódásmentes mágneses rendszerrel szállítanak, hosszú távú kiváló tartósságot biztosít.
  • LED MOTORFORDULATSZÁM
    A 4 színű LED szalag lehetővé teszi a motor fordulatszámának figyelését anélkül, hogy levenné a tekintetét az útról. A LED-lámpák villognak, ha magasabb sebességfokozatba kell kapcsolni, így optimalizálhatja a váltást. A PlayStation és PC kompatibilis játékok listája rendszeresen frissül a Thrustmaster műszaki támogatási webhelyén.
  • RESZPONZÍV, SOKOLDALÚ TERVEZÉS
    A kerek és könnyű kormánykerék a maximális erőt vonja ki a Force Feedback rendszerből a maximális sebesség érdekében. Forgási szöge 270° és 900° között automatikusan a játékban használt járműhöz igazodik, így minden járműstílushoz igazodik (GT, rally, F1, kamion). A versenykeréken található 13 akciógombnak köszönhetően nem kell játékvezérlőt használnia.
  • RÖGZÍTŐ RENDSZER TÁBLÁKHOZ ÉS ASZTALOKHOZ
    A mellékelt bilincs alapú rögzítőrendszer könnyen felszerelhető, és nincs szükség szerszámra a versenykormány játék előtti gyors beállításához, majd szükség esetén tárolásához. A bilincs legfeljebb 5,5 cm vastag asztalokhoz és táblákhoz használható.
  • MÁGNESES PEDÁLKÉSZLET
    A versenykormányhoz mellékelt T2PM mágneses pedálkészlet elképesztő ezredmásodperces pontosságot kínál a hirtelen gyorsításokhoz és a kiegyensúlyozott fékezéshez. A T2PM pedálkészlet teljesen sima élményt nyújt a pontosság elvesztésének kockázata nélkül, mint a hagyományosabb, potenciométerekkel felszerelt pedálkészletek, így erőteljes és megbízható segítség a vezetési képességek fejlesztésében.



  • Fő tulajdonságok

    • Magával ragadó Force Feedback a versenyzés élményeinek valódi átéléséhez: sebesség, felületek, ütközések és ütések, a gumiabroncs tapadás elvesztése
    • LED-es motorfordulatszám-lámpák az optimális sebességváltásért
    • Mágneses váltólapátok (szabadalmazott HEART technológia) az azonnali reakcióért és az egyértelmű váltás érzésért
    • Modern kialakítás, 13 gombbal, minden típusú járműhöz és játékhoz alkalmas
    • Gyorsrögzítő rendszer 5,5 cm vastag asztalokhoz és táblákhoz
    • 2 pedálos mágneses pedálkészlet (szabadalmazott HEART technológia) 12 bites pontossággal, amely idővel nem romlik
    • A HYBRID DRIVE technológia új generációja 20%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, mint a többi Thrustmaster hibrid versenykormány (T150 sorozat)
    • Hivatalosan licencelt PlayStation 5 és PlayStation 4 számára, és kompatibilis a PC-vel (Windows 10/11) 

Technikai specifikáció
Kompatibilitás PS5, PS4, PC
Szín Fekete, szürke


Értékelések Thrustmaster T128 kormány és pedálsor készlet for PS5/PS4/PC

Nincs vélemény a termékről.