TicWatch GTH2, fekete

14.590 Ft
14.590 Ft
Nettó ár: 11.488 Ft
 
Termék kódja: 469011
Mobvoi

TicWatch GTH2, fekete

Könnyítse meg mindennapjait a Mobvoi TicWatch GTH 2 okosórával! Az okosóra 1,72"-es, 356 x 400-as felbontású TFT érintőképernyővel rendelkezik, és több mint 100 sportolási mód kiválasztását teszi lehetővé. Lehetővé teszi a pulzusszám, a vér oxigénszintjének, az alvás és a testhőmérséklet figyelését. Akár 10 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít, és számos hasznos funkciót kínál, mint például a zenevezérlés vagy a kamera távvezérlése. Az IP68 szabvány szerinti vízállóság is jellemzi.

A termékről

  • Tiszta érintőképernyő
    A nagy felbontású, nagyméretű TFT-kijelző megkönnyíti az okosóra vezérlését és könnyű hozzáférést biztosít a legfontosabb funkcióihoz. Az ívelt 2.5D üveg tiszta és olvasható képet garantál minden körülmények között. Egy dedikált alkalmazás segítségével testreszabhatja a képernyő megjelenését, választhat több mint 120 elérhető óralap közül, vagy feltöltheti saját fényképét!
  • Több mint 100 sportmód közül választhat
    A TicWatch GTH 2 okosóra tökéletes társ lesz edzés közben! A készülék több mint 100 különböző sportolási módot kínál, pl. intervallum edzés, röplabda, vitorlázás vagy jóga. Folyamatosan tájékoztat a lépések számáról, a megtett távolságról vagy az elégetett kalóriákról. Hozd magad csúcsformába a TicWatch GTH 2-vel!
  • Az Ön egészségügyi asszisztense
    Egy érintés elég, hogy megtudd a legfontosabb egészségügyi paramétereket! Az okosóra a nap 24 órájában figyeli a pulzusszámot és a telítettséget. Ezenkívül a készülék óránként rögzíti a legmagasabb és legalacsonyabb pulzusszámot. A hőmérsékletet 0,1 °C-os pontossággal is mérheti. Ha testhőmérséklete meghaladja a 37,3°C-ot, az okosóra azonnal értesít.
  • Vigyázz az alvásodra
    A Mobvoi TicWatch GTH 2 okosórával javítani fog alvása minőségén. A készülék pontosan követi az alvási szakaszokat az éjszaka folyamán – rögzíti az ébrenlét, a könnyű és mély alvás időtartamát, valamint a REM fázist. Elemezze az alkalmazásban elérhető részletes adatokat, szüntesse meg a rossz szokásokat, és élvezze a nyugodt alvást minden nap!
  • Még több lehetőség
    Próbálja ki, hogyan teszi még könnyebbé mindennapjait a GTH2 okosóra. Az órával kényelmesen telefonálhatsz, még az okostelefont sem kell elővenned! Lehetővé teszik a zenelejátszó vezérlését vagy távoli fényképek készítését is. Pihentető légzőgyakorlatokat és intelligens hangasszisztenst is kínál – mindezt a csuklójáról!
  • Akár 10 napos működés
    Élvezze a hosszú működési időt. A nagy teljesítményű, 260 mAh-s akkumulátor akár 10 napos működést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Szükség esetén könnyedén visszaállíthatja benne az energiát egy speciális mágneses csatlakozós kábel segítségével, amelyet a készletben talál. Az óra töltése nem vesz igénybe sok időt - körülbelül 2 óra elteltével újra használatra kész lesz.
  • A felhasználót szem előtt tartva tervezték
    Az okosóra kényelmes és rendkívül könnyű kialakítása egyedülálló kényelmet biztosít a használat során – nem is fogod érezni, hogy a kezedben van! Az IP68 szabvány szerint vízállóak is - így nem kell levenni őket mosogatáskor, intenzív edzéskor vagy esős időben.

Technikai specifikáció

Általános
Kijelző1.72”, 356x 400px
Anyagfém + tpu
Operációs rendszersaját
GPS/td>nem
NFC fizetésnem
Szenzorokpulzusérzékelő, mozgásérzékelő, vér oxigéntelítettség érzékelő, bőrhőmérséklet érzékelő, légzésérzékelő
BT verzió5.2
Akkumulátor kapacitása260 mAh
EllenállóságIP68
Méretek44.5 x 37 x 10,5 mm
Súly39 g

Csomag tartalma:

  • óra
  • töltőkábel
  • dokumentáció


Értékelések TicWatch GTH2, fekete

Nincs vélemény a termékről.